ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ανακοινώνει αποστολή για Λάρισα ο Μάντζιος, μοναδικός στόχος το “διπλό” στο Αλκαζάρ

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία… εξπρές του Άρη για τον αυριανό εξ΄αναβολής αγώνα με την Λάρισα στο Αλκαζάρ.

Ο Άκης Μάντζιος μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης θα ανακοινώσει την αποστολή για την αναμέτρηση, ενώ εν συνεχεία η αποστολή θα αναχωρήσει για την θεσσαλική πόλη.

Οι Τζέιμς Τζέγκο (ενοχλήσεις στη γάμπα) και Γιόχαν Μπεναλουάν (ενοχλήσεις στη μέση) ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας και η συμμετοχή τους στην αποστολή θα κριθεί σήμερα, καθώς δεν αποκλείεται να προφυλαχθούν από τον Άκη Μάντζιο, από τη στιγμή που σε λίγα 24ωρα ακολουθεί κι άλλη αναμέτρηση, με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, το ερχόμενο Σάββατο.

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε χθες με τους ποδοσφαιριστές του, τους ανέλυσε τι έγινε λάθος απέναντι στον Ολυμπιακό και προσπαθεί να τους ανεβάσει την ψυχολογία ενόψει της Τετάρτης. Όπως είναι λογικό, υπάρχει μία απογοήτευση, καθώς ήταν η πρώτη φετινή ήττα.

Η διαχείριση αυτού του αποτελέσματος είναι κάτι που θα γινόταν κάποια στιγμή και στον Άρη φαίνεται να ήταν προετοιμασμένοι για να μην αφήσουν μία ήττα να χαλάσει ότι προσπαθούν να “χτίσουν” από την πρώτη μέρα παρουσίας αυτού του τεχνικού τιμ στην ομάδα.

Το “κλειδί” για να μπορέσει η ομάδα να φύγει με το 4ο φετινό “διπλό” είναι η ψυχολογία και η διάθεση των παικτών να είναι σε υψηλά επίπεδα, ώστε να υπάρξει αντίδραση. Ο χρόνος για να προετοιμαστεί κατάλληλα η ομάδα είναι εξ΄αρχής λίγος, επομένως ο Άρης πρέπει να έχει το πείσμα που χρειάζεται για να επιστρέψει στις νίκες.

To Top