ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αρχική ενδεκάδα Άρη: Oι δύο αμφίβολοι, οι αλλαγές και οι “σίγουροι”…

Το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί ο Άρης με -περισσότερες από τον αρχικό προγραμματισμό- αλλαγές στην αρχική του ενδεκάδα στο Αλκαζάρ συγκεντρώνει πλέον αρκετές πιθανότητες.

Υπό άλλες συνθήκες, ενδεχομένως οι αλλαγές να ήταν λιγότερες, όμως οι ενοχλήσεις των Τζέγκο και Μπεναλουάν αναγκάζουν τον Άκη Μάντζιο να στραφεί στον πάγκο του και να αξιοποιήσει το βάθος του.

Ο προπονητής του Άρη δεν έχει λόγο να… πιέσει καταστάσεις ώστε να αγωνιστούν οι δύο ποδοσφαιριστές, καθώς υπάρχει ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι, λίγες μέρες μετά το Αλκαζάρ, το Σάββατο στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Επομένως, θα στοχεύσουν άπαντες στην ομάδα, οι δύο παίκτες να είναι απόλυτα έτοιμοι για εκείνη την αναμέτρηση.

Το κενό του Γιοάν Μπεναλουάν θα καλύψει ο αρχηγός του Άρη, Γιώργος Δεληζήσης, που ούτως ή άλλως, ήταν πολύ κοντά στην επιστροφή του στο αρχικό σχήμα, ακόμα κι αν δεν είχε νιώσει ενοχλήσεις ο Γαλλοτυνήσιος αμυντικός. Στο πλευρό του, στο κέντρο της άμυνας, ο Λίντσεϊ Ροζ.

Ο Κριστιάν Γκάνεα αναμένεται να επιστρέψει κι αυτός στο αρχικό σχήμα, μετά από δύο σχεδόν μήνες, ώστε ο Εμάνουελ Σάκιτς να αγωνιστεί αυτή τη φορά στο δεξί άκρο της άμυνάς του. Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, μετά από τρία σερί ματς βασικός, αυτή τη φορά θα είναι στον πάγκο.

Στην θέση του τερματοφύλακα, ο Σιαμπάνης έχει πάλι ένα προβάδισμα, όμως πιθανότητες έχουν εξίσου και οι Μπουσέ-Κουέστα.

Όσον αφορά την μεσαία γραμμή, οι ενοχλήσεις του Τζίμι Τζέγκο, δίνουν έναν προβάδισμα στον Λούκας Σάσα για να αγωνιστεί στο πλάι του Χαβιέ Ματίγια, ενώ υπάρχει και ο Έργκους Κάτσε που περιμένει την ευκαιρία του να ξεκινήσει βασικός και έχει και αυτός τις πιθανότητές του.

Ο Άρης θα αγωνιστεί αυτή τη φορά με τριάδα πίσω από τον επιθετικό, επομένως ο Μπερτόγλιο θα εξαργυρώσει την καλή του εμφάνιση στο διάστημα που έπαιξε κόντρα στον Ολυμπιακό και θα ξεκινήσει βασικός. Όπως βασικός θα είναι και ο Μπρούνο Γκάμα. Ο Ματέο Γκαρσία δεν είναι σε… καλό φεγγάρι, επομένως Μαντσίνι και Σίλβα διεκδικούν μία θέση. Στην κορυφή της επίθεσης, μοιρασμένες είναι πλέον οι πιθανότητες μεταξύ Μάνου και Λόπεθ.

 

To Top