ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ανεβαίνει το… θερμόμετρο, ουρές για τα διαρκείας, απορίες για την Viva (photo)

Ανεβαίνει το θερμόμετρο, ανεβαίνει ο κίτρινος πυρετός! Σημαντική προπώληση διαρκείας με την συμπλήρωση μιας βδομάδας από την ημέρα που βγήκαν στον… αέρα. Κι έπεται συνέχεια…

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο κόσμος του Άρη ετοιμάζεται να αγκαλιάσει την ομάδα στην νέα αγωνιστική σεζόν και ήδη με την συμπλήρωση των πρώτων επτά ημερών (η διάθεση άρχισε το περασμένο Σάββατο), οι ανανεώσεις των διαρκείας πήγαν πολύ καλά.

Σήμερα από νωρίς σχηματίστηκαν οι πρώτες ουρές στην κιτρινόμαυρη μπουτίκ. Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τις 28 Μαΐου έχουν προτεραιότητα οι περσινοί κάτοχοι και από τις 29 Μαΐου κι έπειτα θα μπορούν όλοι ελεύθερα να αγοράζουν το εισιτήριο τους.

Πάντως υπάρχουν αρκετές απορίες και ερωτήματα για την λειτουργία της Viva, η οποία άνοιξε από χθες. Επί παραδείγματι, αρκετοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας -κυρίως στις Θύρες 7 και 9, μετά τις αλλαγές που έγιναν με τα δημοσιογραφικά θεωρεία και τις θέσεις VIP- δεν μπορούν να ανανεώσουν ηλεκτρονικά, μια και το σύστημα δεν τους “σερβίρει” την σχετική επιλογή.

Είναι ένα θέμα που πρέπει να επιλυθεί άμεσα, μια και θα διευκολυνθεί ο κόσμος, ενώ θα μπορέσει και η ΠΑΕ Άρης να έχει τα οφέλη που θέλει σε αυτήν την “νεκρή” από πλευράς εσόδων εποχή.

Υπενθυμίζεται ότι το τηλέφωνο της μπουτίκ είναι: 2310 322 282.

To Top