Ανιέλι: “Η European Super League δεν απέτυχε, δεσμεύει ακόμα 11 συλλόγους”

Η European Super League είναι έτοιμη να επιστρέψει στο προσκήνιο και να κοντράρει την UEFA, με τον πρόεδρο της Γιουβέντους Αντρέα Ανιέλι να ξεκαθαρίζει πως το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη απο ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις.

Όσοι περίμεναν πως θα άκουγαν από τα χείλη του Αντρέα Ανιέλι την ανάλυση του αναθεωρημένου πρότζεκτ της European Super League διαψεύστηκαν, όμως ο ισχυρός άνδρας της Γιουβέντους δεν απογοήτευσε τους φανς του συγκεκριμένου ποδοσφαιρικού εγχειρήματος μιλώντας την Πέμπτη (3/3) στο Business of Football Summit των Financial Times.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, πέταξε το γάντι στην UEFA και το δικό της ποδοσφαιρικό προϊόν, το Champions League, υπογραμμίζοντας πως θα πρέπει να επέλθουν αλλαγές στον βασιλιά των σπορ ενώ ξεκαθάρισε πως η ESL όχι μονο δεν απέτυχε στο σκοπό της όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2021 αλλά τα μέλη της εξακολουθούν να διατηρούν ισχυρούς δεσμούς μεταξύ τους.

“Η European Super League δεν απέτυχε, είναι μία συλλογική δουλειά 12 ομάδων και οι 11 από αυτές τις ομάδες δεσμεύονται ακόμα μεταξύ τους.

Δεν είναι προϊόν ενός μόνο ατόμου αλλά ήταν 12 σύλλογοι που υπέγραψαν ένα συμβόλαιο 120 σελίδων που είναι ακόμα δεσμευτικό.

To Top