Ανοίγει το «Beer fc» μετά από μήνες! Συμβολική, αλλά και ουσιαστική η επαναλειτουργία…

Ο Άρης αναζητεί να αντλήσει από όλες τις πηγές και το τελευταίο ευρώ, το οποίο κρίνεται πολύτιμο για να πάρει ανάσα, πολύτιμο οξυγόνο. Μετά από μήνες ετοιμάζεται να επαναλειτουργήσει σήμερα η μπυραρία στο Κλεάνθης Βικελίδης. Μια συμβολική και ουσιαστική επαναλειτουργία!

Πέρα από τα διαρκείας που βγήκαν στον αέρα, ένα σημαντικό θέμα που απασχόλησε την νέα διοίκηση των κίτρινων είναι πώς θα λειτουργήσουν δυναμικά και αποδοτικά όλοι εκείνοι οι μηχανισμοί που θα μπορούν να «γεννήσουν» έσοδα.

Όπως σας έχουμε επισημάνει. ήδη, στο πλαίσιο του πρώτου πολύωρου διοικητικού συμβουλίου, ανάμεσα στα πολλά θέματα που συζητήθηκαν ήταν και το πώς θα «αναστηθούν» η μπυραρία Beer fc, το Aris sports café, τα κυλικεία καθώς και το πώς θα λειτουργήσει με δυναμικό τρόπο η μπουτίκ του συλλόγου, ώστε να αυξηθούν τα περιθώρια εσόδων σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο.

Στόχος είναι να είναι ελκυστικός και αποδοτικός ο σύλλογος, όχι μόνο τις ημέρες που θα υπάρχουν αγώνες και δράση, αλλά και τις υπόλοιπες μέρες, ώστε να ξαναπάρει ζωή το Κλεάνθης Βικελίδης, να προσφέρει υψηλές υπηρεσίες στον κόσμο και παράλληλα να ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός περισσότερων εσόδων στα ταμεία της ΠΑΕ.

Ήδη το τελευταίο 48ωρο επικρατεί πυρετός προετοιμασίας στη μπυραρία, η οποία θα ανοίξει σήμερα στις 9 το βράδυ, μετά από αρκετούς μήνες, κατά τους οποίος είχε… λουκέτο.

Μια καλή ευκαιρία-αφορμή για να δουν εκεί οι φίλοι του Άρη τον μεγάλο ημιτελικό του Euro Γερμανία-Ιταλία… Η συγκεκριμένη γωνιά του γηπέδου θα φωτίσει και πάλι, θα πάρει ζωή και στείλει ένα συμβολικό μήνυμα, ότι ο Άρης έχει πνοή και πάλι στα στήθη του και μπορεί να συνεχίσει δυνατός.

Συμβολικό μήνυμα από την μια, αλλά και ουσιαστικό μια και έστω και σε μια πρώιμη μορφή, μπορούν να αντληθούν κάποια έσοδα σε μια νεκρή θεωρητικά περίοδο.

To Top