Ανταλλαγή… ανακοινώσεων και αιχμές Football League-Καλλιθέας

Ανταλλαγή… ανακοινώσεων και αιχμές Football League-Καλλιθέας.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Ξεκάθαρες σπόντες προς τη διοργανώτρια αρχή έριξε η Καλλιθέα, μετά την αναβολή του προγραμματισμένου συμβουλίου της Παρασκευής 11/5 που είχε ως φλέγον θέμα την κεντρική ασφάλιση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η αθηναϊκή ΠΑΕ:

«Αυτή τη φορά η Διοίκηση της Football League υπερέβη εαυτήν σε ταχύτητα. Λίγα λεπτά μετά την κοινοποίηση των απόψεών μας αναφορικά με το θέμα της ιδιωτικής ασφάλισης που οδηγεί σε μαθηματική ακρίβεια στην αποβολή από το Πρωτάθλημα των ΠΑΕ που παραβίασαν την Προκήρυξη, η Football League ανέβαλε την προγραμματισμένη για την Παρασκευή 11 Μαΐου 2018 Συνέλευση των μελών της.

Η ευχή μας είναι η Football League να επιδείξει την ίδια ταχύτητα και ως προς τα λοιπά θέματα που ταλανίζουν τις ΠΑΕ – μέλη της.

Ας ελπίσουμε ότι η λογική και το δίκαιο θα επικρατήσουν”.

Και η απάντηση της λίγκας:

«Η FOOTBALL LEAGUE δεν μπορεί να ακολουθήσει παιχνίδια εντυπώσεων και ανακοινώσεων. Για την αποκατάσταση της αλήθειας όμως, ενημερώνει πως το προγραμματισμένο Διοιηκητικό Συμβούλιο για τις 11-05-2018 αναβλήθηκε μετά από έγγραφα – αιτήματα αναβολής οκτώ (8) ομάδων για αδυναμία παρουσίας, που θα σήμαινε αυτόματα την έλλειψη απαρτίας, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί. Ο νόμιμος εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ενημερώθηκε τηλεφωνικά για το λόγο αναβολής και τον αποδέχθηκε».

To Top