«Αντικατασκοπεία» με… αστερίσκο

Σε ανοιχτή γραμμή βρίσκονται Μίχαλ Πρόμπιερζ και Γιάννης Μιχαλήτσος ενόψει της… «αντικατασκοπείας» για τον αγώνα με τον Πανιώνιο την ερχόμενη Κυριακή. Η δουλειά ενός σκάουτερ είναι πολύ δύσκολη ούτως ή άλλως, όμως αυτή τη φορά τα πράγματα είναι πιο… περίπλοκα.

Μετά το επιτυχημένο σκάουτινγκ του ΟΦΗ, αυτή τη φορά το έργο του Μιχαλήτσου είναι πιο δύσκολο. Οι λόγοι προφανείς. Η πολύπλοκη και δύσκολη κατάσταση των «κυανέρυθρων» δεν μπορεί να βοηθήσει το έργο του άλλοτε προπονητή του Άρη. Ως γνωστό οι «πάνθηρες» θα παραταχτούν έχοντας νέο τεχνικό απέναντι στον Άρη (λογικά τον Άκη Μάντζιο) και διαφορετική φιλοσοφία.

Αν τώρα προστεθούν σε αυτό και ορισμένες αλλαγές σε πρόσωπα στην ενδεκάδα (άλλωστε ο ένας παίκτης μετά τον άλλον δείχνουν τάσεις φυγής), τότε είναι φανερό ότι τα όσα είδε στο Καυταντζόγλειο την Κυριακή (και ξαναείδε σε βίντεο) στο παιχνίδι Δόξα Δράμας-Πανιώνιος θα έχουν αρκετούς… αστερίσκους και υποσημειώσεις.

Σε κάθε περίπτωση Πρόμπιερζ και Μιχαλήτσο θα συνεργαστούν όλη την εβδομάδα για να βρουν τον κατάλληλο τρόπο εξουδετέρωσης του επόμενου αντιπάλου που είναι ο Πανιώνιος.

To Top