Κίτρινη… «φλόγα» στο παγωμένο Κάουνας

Η ομάδα μπάσκετ του Άρη δεν είναι μόνη στο παγωμένο «Κάουνας Σπορτς Χολ». Στην ιστορική έδρα της Ζαλγκίρις η… φλόγα των φιλάθλων του Άρη κρατάει ζεστή την δύσκολη προσπάθεια της ομάδας. Με τα κιτρινόμαυρα χρώματα στα οποία είναι ντυμένοι οι εκδρομείς από την Ελλάδα, μαζί με τη φωνή τους που ακούγεται δυνατά στη σάλα του κλειστού γηπέδου έχουν δώσει ένα ξεχωριστό χρώμα στην αναμέτρηση των κίτρινων. 

Για μια ακόμη φορά, οι οπαδοί του Άρη ταξίδεψαν χιλιόμετρα μακριά, φτάνοντας μέχρι την Λιθουανία και το Κάουνας, προκειμένου να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας στον εκτός έδρας κόντρα στην Ρουντούπις για το Eurocup, χωρίς να υπολογίζουν κόπο και έξοδα, ούτε αποστάσεις. Αρκεί να είναι εκεί στο πλευρό της ομάδας!

Είναι χαρακτηριστικό ότι μπορεί να ήταν λίγοι οι ηρωικοί αυτοί φίλαθλοι που “έγραψαν χιλιόμετρα” για την αγαπημένη τους ομάδα, αλλά έμοιαζαν για… εκατοντάδες, «αναγκάζοντας» μάλιστα, την Λιθουανική τηλεόραση που μεταδίδει το παιχνίδι να τους κάνει πολλές φορές κοντινά πλάνα και να υπάρχουν τα σχετικά σχόλια…

Το μεγαλείο του κιτρινόμαυρου κόσμου δεν έχει τελειωμό…

 
 
To Top