ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτη ντροπή! Έβαλαν “χέρι” στο γράφιτι του Άλκη και έσβησαν το μπουλντόγκ”! (photos)

Απίστευτη ντροπή! Έβαλαν “χέρι” στο γράφιτι του Άλκη και έσβησαν το μπουλντόγκ”!

Μια μέρα μετά τη συνέντευξη τύπου της Δομής “Εις το όνομα του Άλκη” και εδώ και πολλές βδομάδες που γιγαντώνουν τα μηνύματα κατά της τυφλής οπαδικής βίας, είχαμε την παρέμβαση από… άγνωστους (;) στο γκράφιτι που βρίσκεται επί της οδού “Αλκη Καμπανού” στην περιοχή Χαριλάου.

Μάλιστα το έκαναν… νύχτα, περιμένοντας να φύγουν τα παιδιά του σχολείου για την εκδρομή τους! Δεν είναι τυχαίο ότι εδώ και αρκετό καιρό υπήρξαν διάφορες…φωνές που δημιούργησαν θέμα με το γκράφιτι του Άλκη και το μπουλντόγκ στο 4ο γυμνάσιο Χαριλάου! Αντί να τους ενοχλήσει η στυγνή δολοφονία, τους ενόχλησε το γκράφιτι.

Μάλιστα υπήρξαν καταγγελίες (!!!) από μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του διπλανού σχολείου, του 79ου δημοτικού σχολείου ότι το μπουλντόγκ στον τοίχο δίπλα από το πορτρέτο του Άλκη…προάγει την βία! Προσπάθησαν να το… σβήσουν, αλλά όλες οι προσπάθειες έπεσαν στο κενό.

Έτσι την ημέρα που το Γυμνάσιο ήταν κλειστό και το δημοτικό πήγε ημερήσια εκδρομή, πήγαν και έσβησαν το μπουλντόγκ. Το έκαναν αφού περιμέναν να φύγουν τα παιδιά για την εκδρομή προφανώς για να μην γίνουν αντιληπτοί!

Δείτε εδώ φωτογραφίες από χθες το βράδυ, σήμερα το πρωί και πώς ήταν πριν:

 

To Top