ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Απίστευτο: Του έκοψαν τη μεταγραφή στον Άρη και πήγε σε ψυχολόγο

Απίστευτο και όμως αληθινό. Μιλώντας στην ισπανική έκδοση του ESPN ο Άλβαρο Θαμόρα ήταν εμφανώς απογοητευμένος από την αρνητική πρόταση της Ντεπορτίβο Σαπρίσα σε πρόταση που έκανε ο Άρης. 

«Κάθε μέρα δουλεύεις για το καλό το δικό σου αλλά και για να υποστηρίξεις την προσπάθεια της ομάδας. Κι όταν είσαι ένας άνθρωπος όπως εγώ, που σκέφτεται πολύ, είναι εξαιρετικά δύσκολο να διαχειριστείς την πληροφορία ότι υπήρχε η ευκαιρία να αγωνιστείς σε ομάδα του εξωτερικού αλλά δεν σε άφησαν. Προσπάθησα να τη διαχειριστώ με ηρεμία και να παραμείνω συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας μου», ανέφερε ο 21χρονος ποδοσφαιριστής.

Επίσης αποκάλυψε ότι μετά την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων και την αρνητική πρόταση του Άρη από την Ντεπορτίβο Σαπρίσα, χρειάστηκε να επισκεφθεί τον ψυχολόγο.

«Είμαι κλειστός χαρακτήρας και δεν συνηθίζω να μιλάω ανοιχτά για τα ζητήματά μου αλλά κάποιες φορές πήγα σε ψυχολόγο που μου συνέστησε η ομάδα και είναι αλήθεια ότι μ’ έχει βοηθήσει… Η ζωή μου ήταν ονειρική για έναν χρόνο. Νιώθω προνομιούχος για την καταγωγή μου, το κλαμπ στο οποίο αγωνίζονται αλλά και όλα όσα έχω ζήσει. Δεν διαμαρτύρομαι κι έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Ξέρω ότι θα καλύψω το χαμένο έδαφος. Παρότι θεωρώ ότι είμαι ώριμος, δεν ήμουν σε θέση να διαχειριστώ όλες τις πληροφορίες εκείνη τη στιγμή και αποδέχομαι το μέγεθος της δικής μου ευθύνης».

To Top