ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συμφωνία του Άρη με τον Αλβάρο Ζαμόρα! Έρχεται στη Θεσσαλονίκη για τους κιτρινόμαυρους

Ο Άρης  ήρθε σε συμφωνία με τον Κοσταρικανό Αλβάρο Ζαμόρα και αναμένεται στην Θεσσαλονίκη μέσα στην εβδομάδα.

Ένα όνομα από τα… παλιά είχε προκύψει στο μεταγραφικό κάδρο του Άρη, πριν μερικές μέρες και πλέον ο χρόνος ωρίμασε για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα. Ο λόγος για τον Αλβάρο Ζαμόρα.

Πρόκειται για τον διεθνή 20χρονο (ύψος 1μ.80) Κοσταρικανό, ο οποίος αγωνίζεται στην Ντεπορτίβο Σαπρίσα. Η περίπτωσή του είχε απασχολήσει έντονα τον Άρη, τον περασμένο Ιανουάριο, όταν υπήρχαν συζητήσεις για δανεισμό μέχρι στο καλοκαίρι, αλλά δεν προχώρησαν.

Ο Ζαμόρα απασχόλησε προσφατα και πάλι τους κιτρινόμαυρους, όπως ανέφερε το PRESSARIS στις 28/6 και πλέον υπάρχει συμφωνία!

Ο Ζαμόρα παίζει κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης (μπορεί να παίξει και ως εσωτερικός μέσος), θεωρείται από τα μεγάλα ταλέντα της Κόστα Ρίκα, και φέτος είχε 24 ματς με τρία γκολ και δύο ασίστ στην κατάκτηση του τελευταίου τίτλου της ομάδας του.

Έχει φορέσει 4 φορές τη φανέλα της Εθνικής Κόστα Ρίκα. Μάλιστα ήταν παρών στο Μουντιάλ του Κατάρ, αγωνιζόμενος στο… εφιαλτικό 7-0 από την Ισπανία, ως αλλαγή για 29′.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να “κλειδώσει” και η ακριβής ημέρα άφιξης του στη Θεσσαλονίκη για να πιάσει δουλειά με τον Άρη!

To Top