ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Αλβάρο Θαμόρα μπαίνει δυνατά και πάλι στο κάδρο του Άρη!

Ένα όνομα από τα… παλιά προκύπτει και πάλι στο μεταγραφικό κάδρο του Άρη. Ο λόγος για τον Αλβάρο Θαμόρα.

Πρόκειται για τον διεθνή 20χρονο (ύψος 1μ.80) Κοσταρικανό, ο οποίος αγωνίζεται στην Ντεπορτίβο Σαπρίσα. Η περίπτωσή του είχε απασχολήσει έντονα τον Άρη, τον περασμένο Ιανουάριο, όταν υπήρχαν συζητήσεις για δανεισμό μέχρι στο καλοκαίρι, αλλά δεν προχώρησαν.

Ο Θαμόρα απασχολεί και πάλι τους κιτρινόμαυρους, αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός μεσοεπιθετικός, ενώ έχει αγωνιστεί και ως δεξί εξτρέμ.

Έχει φορέσει 4 φορές τη φανέλα της Εθνικής Κόστα Ρίκα. Μάλιστα ήταν παρών στο Μουντιάλ του Κατάρ, αγωνιζόμενος στο… εφιαλτικό 7-0 από την Ισπανία, ως αλλαγή για 29′.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τον περασμένο Μάιο, ο  ατζέντης του 21χρονου ποδοσφαιριστή έκανε δηλώσεις στην ισπανική έκδοση του ESPN, υποστηρίζοντας ότι το ενδιαφέρον των κιτρινόμαυρων εξακολουθεί να υφίσταται, ενώ εξήγησε και τους λόγους, για τους οποίους δεν έγινε η μεταγραφή τον Ιανουάριο.

«Μιλάμε για δανεισμό, με υποχρεωτική οψιόν αγοράς. Συμφωνήσαμε τα χρήματα και την διασφάλισή τους, αλλά οι δύο ομάδες δεν συμφώνησαν σε κάποιους όρους και η Σαπρίσα απέρριψε την προσφορά. Δεν μου αρέσει να μιλάω για αριθμούς, αν κάποιος θέλει να μιλήσει για αριθμούς, θα έπρεπε να είναι η Σαπρίσα, αλλά αυτά είναι πράγματα, που μπορούν να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη», επεσήμανε ο μάνατζερ του Θαμόρα και συμπλήρωσε, λέγοντας:

«Πιστεύω, πάντως, ότι μπορεί να παίξει στην Ευρώπη. Οι τρεις σύλλογοι εξακολουθούν να ενδιαφέρονται και υπάρχουν και άλλες δυνατότητες. Η πρόταση πρέπει να είναι ιδανική για αυτόν και να μην επικεντρώνεται στο οικονομικό, αλλά στο αθλητικό. Μιλάμε για ένα νεαρό αγόρι και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με το μέλλον του».

To Top