Αποθέωση Λαζαρίδη στην Χαριλάου: «Έλα πίσω στο… σπίτι σου»

Ο Νίκος Λαζαρίδης έχει ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τον Ατρόμητο και απολαμβάνει τις διακοπές του.

Ο Μακεδόνας αμυντικός βρίσκεται στη Βόρεια Ελλάδα τις τελευταίες μέρες έχοντας εξοχικό στη Σιθωνία και «γεμίζει» τις μπαταρίες του. Την Παρασκευή βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη πέρασε από την περιοχή Χαριλάου απολαμβάνοντας τον καφέ του (σε καφετερία στην Πλαστήρα), μαζί με τους καλούς του φίλους από τη θητεία των δυο χρόνων στον Άρη. Άλλωστε ποτέ, όπως και πρόσφατα δεν έκρυψε την αγάπη του για τους κίτρινους και ειδικά για τον κόσμο της ομάδας, με τον οποίο έχει δεθεί.

Ο Λαζαρίδης γνώρισε, όπως ήταν φυσικό την… αποθέωση από φίλους του Άρη, ενώ ήταν αρκετοί που τον προέτρεψαν: «Γύρνα πίσω, έλα στο… σπίτι σου, να παίξεις, να κλείσεις την καριέρα σου εδώ και να μείνεις για πάντα στον Άρη»!

Ο έμπειρος αμυντικός δεν έδωσε το… στίγμα του, αρκέστηκε σε πλατιά χαμόγελα και δεν έκρυψε την χαρά του για τις αντιδράσεις του κόσμου και τη μεγάλη αγκαλιά που για μια ακόμη φορά του επιφύλασσαν.

Όπως έχουμε σημειώσει σε άλλο ρεπορτάζ, υπάρχουν σκέψεις στον Άρη να προσεγγίσει τον Λαζαρίδη, προκειμένου να τεθεί θέμα ενδεχόμενης επιστροφής του στην ομάδα υπό προϋποθέσεις και παρά τις όποιες δυσκολίες υπάρχουν!

To Top