Αποφόρτιση σήμερα και μετά… τρέξιμο

Πρώτα η αποφόρτιση, μετά το τρέξιμο… Οι παίκτες του Άρη πήραν ρεπό σήμερα από τον Μίχαλ Πρόμπιερζ, για να αφήσουν πίσω τους την κακή εμφάνιση και την ήττα στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο. Από αύριο, όμως, αρχίζει το… τρέξιμο! Ο Πολωνός κράτησε πολλές σημειώσεις για όσα (δεν) είδε να κάνουν οι παίκτες του και θα προσπαθήσει να διορθώσει τα περισσότερα από αυτά που τον ενόχλησαν.

Ο Πρόμπιερζ κοιτούσε και ξανακοιτούσε το μπλοκάκι του στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” όση ώρα η αποστολή περίμενε την πτήση για Θεσσαλονίκη χθες το βράδυ. Προβληματισμένος για όσα σημείωσε, προβληματισμένος για όσα έχει να κάνει μέσα στην βδομάδα, αλλά όχι μόνο… Σε κάθε φάση, σε κάθε ατομικό ή ομαδικό λάθος ο Πρόμπιερζ κατέγραφε και όλα αυτά θα τα μεταφέρει στους παίκτες του μέσα στην βδομάδα.

Αποφάσισε να αλλάξει το πρόγραμμά του. Έδωσε σήμερα ρεπό στην ομάδα και τους περιμένει όλους αύριο στο γήπεδο για προπόνηση. Αυτή θα γίνει πάλι σε δύο γκρουπ. Το πρώτο αποτελείται από 26 παίκτες και νέα πρόσωπα σε αυτό θα είναι οι Κοτσώνης και Τσουκάνης. Οι νεαροί Γιαννίτσης, Κανούλας, Αγτζίδης και Τοπούζης θα προπονούνται με την Κ-20 και έτσι το δεύτερο γκρουπ συνθέτουν δύο παίκτες μόνο, ο Σάκης Πρίττας και ο Κώστας Καπετάνος, που φαίνεται πως δεν υπολογίζονται από τον Πολωνό τεχνικό.
Είναι πολλά αυτά που πρέπει να αλλάξει ο Πρόμπιερζ, είναι πολλά αυτά που πρέπει να βελτιώσουν οι παίκτες, υπάρχει όμως παράλληλα και η προετοιμασία ενόψει Παναθηναϊκού. Με σημειώσεις επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη και ο Γιάννης Μιχαλήτσος, που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και παρακολούθησε την άνετη νίκη των πράσινων επί του ΟΦΗ με 3-1.

Ο Πρόμπιερζ θα μπορεί να υπολογίζει στον Χαβιέρ Ουμπίντες, που εξέτισε την ποινή της (άδικης) τιμωρίας του και στον Ντάρσι Νέτο, που έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Ερωτηματικό παραμένει η κατάσταση του Γιούριτσα Βράνιες, ενώ σήμερα θα εκτιμηθεί ο τραυματισμός του Κατίδη με τον υπέρηχο που θα κάνει για να διαπιστωθεί το μέγεθος της θλάσης που τον έθεσε ουσιαστικά νοκ άουτ χθες στη Νέα Σμύρνη.

To Top