Ταξιδεύει για το Γκρόνιγκεν η αποστολή του Άρη

Χωρίς τον Χρήστο Ταπούτο, με τον Λευτέρη Μποχωρίδη και στόχο την δεύτερη εκτός έδρας νίκη, αναχώρησε η αποστολή του Άρη από την Θεσσαλονίκη σήμερα το πρωί με τελικό προορισμό το Γκρόνιγκεν της Ολλανδίας, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την Γκαστέρα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Γιούροκαπ.

Οι κίτρινοι αναχώρησαν από το αεροδρόμιο “Μακεδονία” για την Αθήνα. Αυτή τη στιμή βρίσκονται εν πτήσει για το Άμστερνταμ και όταν φτάσουν στην ολλανδική πρωτεύουσα, το ταξίδι τους για το Γκρόνιγκεν θα συνεχιστεί οδικώς, καθώς θα διανύσουν 145 χιλιόμετρα με πούλμαν. Είναι σαφώς λιγότερο κουραστικό το ταξίδι σε σχέση με αυτό της περασμένης βδομάδας στο Βίλνιους.

Η αποστολή του Άρη αναμένεται να φτάσει στο Γκρόνιγκεν περίπου στις 3 το μεσημέρι. Η προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για τις 9 το βράδυ στο γήπεδο της Γκαστέρα. Οι παίκτες έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα του αγώνα. “Άμστερνταμ ερχόμαστε. Χρειαζόμαστε αυτή τη νίκη”, έγραψε στο twitter του ο Ρον Ντέιβις λίγο πριν αναχωρήσει η ομάδα για την ολλανδική πρωτεύουσα.

Απών από τον αγώνα είναι ο Χρήστος Ταπούτος, που έμεινε στην Θεσσαλονίκη και θα συνεχίσει τη θεραπεία του. Την θέση του στην 12αδα πήρε ο Λευτέρης Μποχωρίδης.

To Top