«Τρίποντο» τίτλου για την Μπόκα! (video)

Μια ανάσα από τον πρώτο της τίτλο από το 2008 απέχει η Μπόκα Τζούνιορς, που θριάμβευσε με 1-2 επί της Γοδόι Κρους έχοντας 30.000 εκδρομείς στο πλευρό της! Πλέον, χρειάζεται μόλις ένα βαθμό σε τρεις αγώνες για να κάνει δικό της το πρωτάθλημα Απερτούρα της Αργεντινής…

Το «Ίσλας Μαλβίνας» της Μεντόσα ντύθηκε στα μπλε και κίτρινα από τις… λεγεώνες των οπαδών της Μπόκα, που είδαν την ομάδα τους να παίρνει μεγάλη νίκη και να αποσπάται στο «+9», ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε.

Πρωταγωνιστής των «Γενοβέζων» ήταν ο Τσβιτανίτς, ο οποίος στο 10′ άνοιξε το σκορ και στο 36′ κέρδισε το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Σκιάβι γράφοντας το 0-2. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με «κεραυνό» του Ρόχας από 30 μέτρα στο 87′, αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάτι περισσότερο.

Η ομάδα του Χούλιο Σέζαρ Φαλσιόνι παρέμεινε αήττητη έπειτα από 16 αγωνιστικές και συνολικά μετρά 26 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς ήττα, επίδοση που είναι η δεύτερη καλύτερη της ιστορίας της.

Ο πρώην παίκτης του Άρη, Λεάντρο Γκρασιάν, ακολούθησε την αποστολή αλλά «κόπηκε» από τη 18άδα. Έτσι, έπαιξε στο αντίστοιχο παιχνίδι για το πρωτάθλημα αναπληρωματικών κόντρα στις «ρεζέρβες» της Γοδόι Κρους και μάλιστα πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας του, που νίκησε επίσης με 1-2.

Η Μπόκα αναμένεται να κάνει το γύρο του θριάμβου την ερχόμενη Κυριακή (04/12) στο «Μπομπονέρα», κόντρα στην Μπάνφιλντ, αφού θα της αρκεί ακόμα και η ισοπαλία για να στεφθεί πρωταθλήτρια. Μπορεί, όμως, όλα να έχουν τελειώσει πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι της, εφόσον η 2η της κατάταξης Τίγκρε αποτύχει να κερδίσει εκτός έδρας την Σαν Λορένσο.

Δείτε εδώ τα βίντεο της εφημερίδας «Ole», με την απίστευτη ατμόσφαιρα των οπαδών της Μπόκα στις εξέδρες

Τα γκολ του αγώνα Γοδόι Κρους – Μπόκα Τζούνιορς 1-2:

{youtube}7_3C6o5R_Uk|500|360|1{/youtube}

To Top