Από την απάντηση του… Κατσικάρη κρίνεται του Βεργίνη!

Ο Δημήτρης Βεργίνης περιμένει σήμερα να μάθει από τον Φώτη Κατσικάρη, αν υπολογίζεται στην Μπιλμπάο έστω για τους αγώνες του Γιούροκαπ, ώστε να παραμείνει στην βασκική ομάδα, αντί να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη. Οι πιθανότητες πάντως είναι με το μέρος του Άρη!

Ο Έλληνας γκαρντ έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις όσο διάστημα είναι στο Μπιλμπάο, δεν υπάρχει όμως κενή θέση ξένου για να μπορέσει να υπογράψει συμβόλαιο και να παίξει και στο ισπανικό πρωτάθλημα. Το μοναδικό ενδεχόμενο για να παίξει με την φανέλα της Μπιλμπάο είναι να τον κρατήσει ο Φώτης Κατσικάρης για τους αγώνες στο Γιούροκαπ, εκεί όπου δεν υπάρχουν περιορισμοί σε χρησιμοποίηση ξένων παικτών.

Ο Βεργίνης θα περιμένει σήμερα να μάθει τις προθέσεις του Κατσικάρη, ειδάλλως θα μελετήσει πολύ σοβαρά την πρόταση του Άρη. Αυτή τη στιγμή είναι η μόνη ομάδα που έχει καταθέσει επισήμως πρόταση στον παίκτη και έχει αρκετές πιθανότητες.

Για τον Άρη ο Βεργίνης είναι ο υπ’ αριθμόν ένας στόχος ώστε να καλυφθεί άμεσα το κενό στην θέση “1” και στην συνέχεια ακολουθεί ο Μπίλι Κις, στον οποίο έχει πρόταση για 10.000 δολάρια μηνιαίως! Είναι ποσό που σαφέστατα θα βγάλει τον Άρη από τον προϋπολογισμό του και γι’ αυτό οι κίτρινοι θα επιμείνουν μέχρι τέλους στον Βεργίνη.

 

To Top