ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αργυριάδης στο PRESSARIS: “Πλήρης ταύτιση απόψεων με Καρυπίδη, προασπίσαμε τα συμφέροντα του Άρη…”

Η συνάντηση του νομικού επιτελείου του Ερασιτέχνη (Χρήστος Γρόλλιος, Γιώργος Γιαννόπουλος και Αργύρης Αργυριάδης) με τον Θοδωρή Καρυπίδη διήρκεσε κάτι περισσότερο από τέσσερις ώρες, ωστόσο στο τέλος υπήρξε πλήρη ταύτιση απόψεων, με το μνημόνιο συνεργασίας να μπαίνει πλέον στην τελική του ευθεία, καθώς απομένουν μόνοι οι υπογραφές. 

Αναλυτικά όσα είπε το μέλος του νομικού επιτελείου του Α.Σ., Αργύρης Αργυριάδης στο PRESSARIS για…

… την συνάντηση με τον Θοδωρή Καρυπίδη και τον δικηγόρο του: “Ήταν μία συζήτηση που έγινε μέσα σε εξαιρετικό κλίμα. Το γεγονός ότι χρειάστηκαν τόσες ώρες για να ολοκληρωθεί, οφείλεται καθαρά στις διαπραγματεύσεις που έγιναν. Ούτως ή άλλως έτσι πρέπει να γίνεται. Είναι απολύτως λογικό».

… το αν έμεινε ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα των συζητήσεων: «Φυσικά. Καταλήξαμε στο πλαίσιο συνεργασίας. Το συμφωνητικό θα υπογραφεί το επόμενο διάστημα, αφού πρώτα δώσει την έγκριση το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη. Από την πλευρά μας μεριμνήσαμε στο να υπάρχουν ασφαλιστικές δικλείδες που θα προστατεύουν τον Α.Σ.

Όπως αντίστοιχα, φρόντισε και ο κ. Μαστρογιάννης από την πλευρά του κ. Καρυπίδη. Αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι το πλαίσιο στο οποίο καταλήξαμε είναι ποιοτικότερο από κάθε προηγούμενο που έχει υπάρξει και αυτό μας αφήνει όλους ικανοποιημένους».

… για την αποζημίωση του κ. Καρυπίδη, για την οποία έκανε πρόσφατα λόγο ο Γιάννης Ψηφίδης, εφόσον δεν διατηρήσει τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος την επόμενη σεζόν: «Είναι θέματα που δεν άπτονται των αρμοδιοτήτων μας να εξηγήσουμε. Θεωρώ ότι ο κ. Ψηφίδης θα δώσει τις απαντήσεις του σε αυτό το θέμα. Από την πλευρά μας έπρεπε να φροντίσουμε να διασφαλίσουμε τον Ερασιτέχνη και το κάναμε. Αυτό τα λέει όλα».

To Top