Ατομικό για Κοέλιο, Ψυχογιό, έμεινε Αθήνα ο Ζαραδούκας

Ο Νούνο Κοέλιο και ο Νίκος Ψυχογιός ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και είναι δυο από τα θέματα που απασχολούν τον Άρη και τον Γιάννη Μιχαλήτσο, ενόψει της Βέροιας.

Ο Πορτογάλος μέσος, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό στη διάρκεια της προθέρμανσης στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έμεινε εκτός 18άδας για να προφυλαχτεί, θα κάνει μαγνητική, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματός του.

Από κει και πέρα, η κατάσταση του 24χρονου πλάγιου μπακ, που ταλαιπωρείται από οίδημα στον δικέφαλο, έχει παρουσιάσει αισθητή βελτίωση και υπάρχουν αρκετές ελπίδες να επιστρέψει στη δράση με τη Βέροια.

Ο Γιάννης Ζαραδούκας, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου της αναμέτρησης με την ομάδα του Πειραιά και αντικαταστάθηκε από τον Στέλιο Τσουκάνη, παρέμεινε στην Αθήνα για θεραπεία, αλλά η κατάστασή του δεν φαίνεται να εμπνέει ανησυχία.

Να θυμίσουμε ότι στον αγώνα της επόμενης Δευτέρας με την Βέροια (04/03, 19:30), ο Νταβίντ Αγκάνθο δηλώθηκε να εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική της ποινής του.

Αύριο, τέλος, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα έχουν ρεπό, ενώ την Τετάρτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει το πρωί γυμναστήριο και το μεσημέρι προπόνηση στο Ν. Ρύσιο.

To Top