ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αφιέρωμα στην οικογένεια Σούντγκρεν: “Μία η επιλογή για τον Ντάνιελ, αν επιστρέψει Σουηδία”

Σουηδική ιστοσελίδα κάνει αναφορά στις οικογένειες που έγραψαν την δική τους ιστορία σε κάθε ομάδα της χώρας, με την οικογένεια Σούντγκρεν φυσικά να έχει την τιμητική της, όσον αφορά την ΑΙΚ Στοκχόλμης.

Stoiximan.gr: Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου: Κορυφαία Jackpots & δημοφιλή slots ΕΔΩ!

Με τίτλο του άρθρου… “Σουηδικές ποδοσφαιρικές οικογένειες που θυμόμαστε”, για τον Γκάρι Σούντγκρεν και τον γιο του, Ντάνιελ, αναφέρουν:

“Χωρίς δυσκολίες θα σκεφτώ ΑΙΚ όταν θα ακούσω το όνομα Σούντγκρεν και δεν υπάρχει αμφισβήτηση γι αυτό. Πριν την Ρεάλ Σαραγόσα και γα πέντε χρόνια που πέρασε εκεί, ο Γκάρι έκανε σχεδόν 250 παιχνίδια με την ΑΙΚ, χάρη στην οποία έπαιξε και 30 φορές με την Εθνική Σουηδίας.

Ο γιος του, Ντάνιελ. εξίσου έχει έναν ισχυρό δεσμό με την ΑΙΚ και το έχει πει πως είναι στην καρδιά του. Ωστόσο, από το περασμένο καλοκάιρι αγωνίζεται στην Ελλάδα και τον Άρη. Αλλά αν μία μέρα θελήσει να επιστρέψει στην Σουηδία, η επιλογή του θα είναι μία και δεν υπάρχει γι αυτόν άλλη εναλλακτική”.

Το συγκεκριμένο άρθρο βέβαια, παρέλειψε και δεν αναφέρει και τον μικρό του αδερφό του Ντάνιελ, τον Ρόμπιν. Ο 17χρονος αμυντικός, προ εβδομάδων πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της ΑΙΚ (Διαβάστε ΕΔΩ).

 

 

To Top