ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντουρμισάι: Η επιστροφή που… αλλιώς την περίμεναν όλοι και οι φήμες για το μέλλον του

Ο Φιορίν Ντουρμισάι αποτέλεσε την μοναδική μεταγραφική ενίσχυση του Άρη τον περασμένο Ιανουάριο, καθώς έγινε πριν αποδειχθεί πως το ζήτημα που υπήρχε με την FIFA ήταν αρκετά σοβαρό.

Stoiximan.gr: Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου: Κορυφαία Jackpots & δημοφιλή slots ΕΔΩ!

O 23χρονος φορ ήρθε με σκοπό να βοηθήσει επιθετικά τον Άρη, όμως οι καταστάσεις δεν του το επέτρεψαν. Έπαιξε κόντρα στον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη για το Κύπελλο, αλλά εν συνεχεία έμεινε στα… πιτς, μέχρι να αποφανθεί το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για το δελτίο του, για το οποίο είχε γίνει ανάκλησή του λόγω του μεταγραφικού ban της FIFA.

O Άρης δικαιώθηκε κι έτσι ο Ντουρμισάι επέστρεψε στην διάθεση του Μίχαελ Ένινγκ…

Αγωνίστηκε 90 λεπτά κόντρα στον Παναιτωλικό, στην ήττα του Άρη στο Αγρίνιο κι έκτοτε δεν αγωνίστηκε ξανά βασικός κι ας έλειπε με τραυματισμό ο Μπράουν Ιντέγε. Ο Μίχαελ Ένινγκ εμπιστευόταν περισσότερο για την επίθεση το δίδυμο, Λάρσον-Ντιγκινί, έως ότου επιστρέψει ο Νιγηριανός φορ.

Ο Ντουρμισάι κατέγραψε άλλες τέσσερις συμμετοχές ως αλλαγή, δίχως όμως να καταφέρει να πετύχει κάποιο γκολ.

Το συμβόλαιό του με την ομάδα λήγει το καλοκαίρι. Σίγουρα, η επιστροφή του στην Ελλάδα μετά την εξάμηνη θητεία του στην Μπέβερεν στο Βέλγιο (9 συμμ, 2 γκολ) δεν ήταν αυτή που περίμενε.

Ήδη για την περίπτωσή του ενδιαφέρον φαίνεται πως έχει εκφράσει ο Ατρόμητος, δίχως να έχει πάρει κάποια απόφαση ο Άρης για το αν θα επιδιώξει την παραμονή του στην ομάδα…

 

To Top