ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η συμμετοχή του Ένινγκ στον σχεδιασμό και η οριστική απόφαση για το νέο συμβόλαιο

Υπογραφές ακόμα δεν έχουν πέσει μεταξύ Άρη και Μίχαελ Ένινγκ για το νέο συμβόλαιο, όμως ο Γερμανός συμμετέχει κανονικά στον σχεδιασμό των “κιτρινόμαυρων” για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, περιμένοντας να αποτυπωθεί στο χαρτί ή παραμονή του.

Stoiximan.gr: Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου: Κορυφαία Jackpots & δημοφιλή slots ΕΔΩ!

Τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες με τον κορωνοϊό, έχουν πάει πίσω αρκετές υποθέσεις στον Άρη, με τον Θοδωρή Καρυπίδη να ενδιαφέρεται αυτή τη στιγμή, πρωτίστως για να εξασφαλίσει την οικονομική βιωσιμότητα του συλλόγου, σε μία περίοδο που τα έσοδα είναι μηδαμινά και τα έξοδα συνεχίζουν να “τρέχουν”.

Μοιραία, πίσω έχει πάει και το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Μίχαελ ‘Ενινγκ, ο οποίος όμως συνεχίζει να λειτουργεί ως αυτός που θα διατηρήσει στα χέρια του τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας και την επόμενη σεζόν.

Ο Γερμανός εξετάζει καθημερινά υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, βλέπει παιχνίδια τους στις ειδικές ιντερνετικές πλατφόρμες που υπάρχουν και αξιολογεί κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Παράλληλα, χρησιμοποιώντας τις γνωριμίες του, προσπαθεί και ο ίδιος να ανακαλύψει προσιτούς μεταγραφικούς στόχους, τους οποίους και προτείνει στον Άγγελο Χαριστέα.

Όσον αφορά το μέλλον του, αυτό είναι πλέον ξεκάθαρη απόφαση του Θοδωρή Καρυπίδη, καθώς ο Άγγελος Χαριστέας είναι απόλυτα σύμφωνος στο να παραμείνει ο Γερμανός προπονητής.

 

To Top