Βάντσικ: «Είναι καλός και διψάει για μπάλα»

Ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη καριέρα στην Ελλάδα, ο Γιόσεφ Βάντσικ, γνωρίζει πολύ καλά τον νέο προπονητή του Άρη, Μίχαλ Πρόμπιερζ, δηλώνοντας ότι είναι πολύ καλός φίλος του!

Ο 48χρονος βετεράνος τερματοφύλακας, με πολύχρονη παρουσία κάτω από τα δοκάρια του Παναθηναϊκού μιλώντας για τον τεχνικό που θα αναλάβει τις τύχες του Άρη από εδώ και στο εξής τόνισε: «Είχαμε πολύ καλές σχέσεις με τον Μίχαλ. Είναι από τους καλύτερους νέους προπονητές στην Πολωνία. Οποίες ομάδες είχε αναλάβει είχε αφήσει δουλειά πίσω του, κάτι που είναι πιθανό να γνωρίζουν και οι φίλοι του Άρη από τις αναμετρήσεις με την Γιαγκελόνια» είπε ο Βάντσικ μιλώντας στα «Αθλητικά Νέα» για να συμπληρώσει: «Όταν είχε αναλάβει την Μπιάλιστοκ η ομάδα ξεκινούσε με -10 βαθμούς λόγω τιμωρίας και κανένας δεν πίστευε ότι θα μείνει στην κατηγορία. Όμως όχι μόνο κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία, αλλά κατέκτησε και το Κύπελλο της χώρας, βγάζοντας την Γιαγκελόνια στην Ευρώπη. Έχει πολλές γνώσεις για το ποδόσφαιρο. Έχει παρακολουθήσει πάρα πολλά σεμινάρια στην Ευρώπη και έχει δουλέψει πάρα πολύ. Δεν είναι υπερβολή να πω ότι «διψάει» για ποδόσφαιρο και αφιερώνει πολλές ώρες της ημέρας στην δουλειά του».

Στη συνέχεια μίλησε για το στιλ παιχνιδιού που θα εφαρμόσει είπε: «Σίγουρα θέλει λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί στον τρόπο λειτουργίας και στη νοοτροπία της Ελλάδας. Ο Άρης είναι ομάδα που πρέπει να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι μια τέτοια τακτική θα εφαρμόσει. Όλες η ομάδες του είχαν σαν ατού την πειθαρχία και διεκδικούσαν την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ. Έχει πολύ καλές σχέσεις με τους ποδοσφαιριστές που έχει συνεργαστεί, αφού είναι μικρός σε ηλικία και πρώτα είναι φίλος μαζί τους. Χαίρομαι πολύ που ήρθε στον Άρη και είμαι σίγουρος ότι θα τον κάνει καλύτερο, γιατί δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα. Είναι πολύ θετικό το ότι θα έρθει ένας ακόμη Πολωνός στην Ελλάδα και μπορούν όσοι είναι εδώ να τον κάνουν να προετοιμαστεί πιο γρήγορα».

Κλείνοντας έστειλε και ένα μήνυμα στον νέο κόουτς του Άρη: «Εύχομαι καλή τύχη στον Μίχαλ. Κάποια στιγμή περιμένω να με πάρει ένα τηλέφωνο για να βρεθούμε και να του δώσω πληροφορίες σχετικά με τον Άρη».

To Top