ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Βανγκέλι: «Έχω χάσει λεφτά από την ομάδα αλλά δεν την κυνήγησα γιατί είμαι οπαδός της!»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Κρίστι Βανγκέλι, μίλησε για τους “κίτρινους” αλλά και τον επικείμενο ημιτελικό με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στο στο Yellow Radio 92.8 FM:

Για τον αγώνα του Σαββάτου: «Δυστυχώς όχι, όμως έχω παρακολουθήσει άλλα παιχνίδια και υπάρχει θέμα με το σήμα».

Για την τακτική του Ένινγκ και τους πολυθεσίτισσες: «Είναι ανέτοιμες δεν είναι καλά ψυχολογικά, αυτός ξέρει καλύτερα γιατί τους έχει δει αρκετά στις προπονήσεις. Πήγαν πολύ καλά αλλά δεν νομιζώ ότι θα ρισκάρει τόσο στον αγώνα του Κυπέλλου. Θα προσέξει πολύ και πιστεύω θα είναι έτοιμη να ανατρέψουν το σκορ».

Για την διαφορά με το 2010: «Ένα διαφορετικό είναι ότι δεν θα είναι ο κόσμος. Είναι μειονέκτημα που δεν θα είναι ο κόσμος. Στον πρώτο αγώνα έγιναν διάφορα και επεισόδια. Πιστεύω θα βγάλουν εγωισμό και πάθος και θα καταφέρουν να διακριθούν και να ανατρέψουν το σκορ».

Για το ότι θα υπάρχει κόσμος έξω από το γήπεδo: «Είναι σημαντικό για την ψυχολογία να υπάρχουν έξω, θα δώσουν απαντήσεις οι ποδοσφαιριστές. Θα βοηθήσει στο ψυχολογικό κομμάτι τους παίχτες».

Το σχόλιο του για το μπαν: «Ήμουν χρόνια στην ομάδα, έχω δει τα πάντα. Έχουν αλλάξει πρόεδροι και τα πάντα τα πληρώνει ο Άρης. Το λάθος είναι ότι δεν υπήρχε σωστή ενημέρωση στον Καρυπίδη. Οι ευθύνες δεν είναι δικές του αλλά πρέπει να πάνε σε αυτούς που τις έκαναν. Εγώ έχω χάσει πολλά λεφτά αλλά αγαπάω τον Άρη, δεν κυνήγησα την ομάδα γιατί είμαι οπαδός της. Τα στερήθηκε η οικογένεια μου. Δεν πήραν τα λεφτά τους πολλοί ποδοσφαιριστές. Δεν γίνεται να μην πληρώθηκαν χαμηλά συμβόλαια. Πλήρωναν τους μάνατζερ και όχι τους παίχτες».

To Top