ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γεννάτος: “Ο Άρης επένδυσε στο Χαριλάου, θέλει να επενδύσει και σε νεά προπονητικά γήπεδα – Μόνο με λέιζερ οι μετρήσεις, όχι με μεζούρα” (audio)

Στα όσα συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής και οδήγησαν στο να μην ξεκινήσει ποτέ ο αγώνας του Ατρόμητος-ΑΕΚ αναφέρθηκε ο υπεύθυνος συντήρησης του γηπέδου του Περιστερίου Φάνης Γεννάτος.

Μιλώντας στον Flash 99,4 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-PRESS” τόνισε ότι ο κανονισμός των FIFA και UEFA κάνει λόγο για μέτρηση με λέιζερ και όχι με μεζούρα, ενώ εξέφρασε την απορία: «γιατί ο διαιτητής δεν κάλεσε τον συντηρητή κοντά του;». Αφού παραδέχθηκε ότι ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο του Ατρομήτου είναι δύσκολος, τόνισε: «Έχουν γίνει αμέτρητοι αγώνες όλα αυτά τα χρόνια και ευρωπαϊκοί αγώνες, δεν έχει τεθεί ποτέ θέμα για τα δοκάρια».

Υπογράμμισε επίσης ότι: «Έγιναν αστεία πράγματα την Κυριακή. Τα δοκάρια με τα σχοινιά που έχουν, τα οποία θα πρέπει να λυθούν, καθώς δέχονται τα δίχτυα με τις αντηρίδες, είναι διαδικασία περίπου 20-25 λεπτά η τοποθέτηση. Για να βγουν τα δοκάρια, να βάλουμε σφήνα, να αλφαδιαστούν, θα πηγαίναμε σε πολύ μεγαλύτερο χρόνο για να γίνει η διαδικασία. Κατά τη διάρκεια των αγώνων σε ένα γήπεδο με κακές περιοχές, δημιουργούνται σαν γούβες. Αν κατά τη διάρκεια του αγώνα το μετρήσουμε μιλάμε για 5-6 εκατοστά. Θα έπρεπε να λένε οι ομάδες να σταματήσουμε για να το φτιάξουμε και να το μετρήσουμε ξανά. Έτσι ανοίγει ο ασκός του Αιόλου. Το έψαξα, ρώτησα FIFA και UEFA αν έχει ξαναγίνει και δεν έχει γίνει ποτέ ξανά στα χρονικά».

Η εταιρία του ήταν αυτή που είχε ξεκινήσει τις εργασίες αναβάθμισης του χλοοτάπητα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Όπως είπε σχετικά: “Έχουμε ακόμη και τώρα μια καλή σχέση με την διοίκηση του Άρη, έχει τους δικούς της συνεργάτες για τις εγκαταστάσεις, μηχανήματα κ.α.. Έχει πλέον το khow how σχετικά με τις εγκαταστάσεις και τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Κλεάνθης Βικελίδης. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ο πρόεδρος έχει ως προοπτική να επενδύσει ώστε δημιουργηθούν καινούριες προπονητικές εγκαταστάσεις και προπονητικά γήπεδα. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση από την συνεργασία μας”.

Ακούστε όλη την συνομιλία εδώ:

To Top