ΜΠΑΣΚΕΤ

Για την επιστροφή στις νίκες ο αποφασισμένος Άρης με την Ούλμ (20.00, PRESSARIS LIVE)

Για την επιστροφή στις νίκες ο Άρης θα παλέψει με την Ούλμ (20.00, PRESSARIS LIVE) με όπλο τον κόσμο του.

Δύσκολη αποστολή έχει η κιτρινόμαυρη ομάδα κόντρα στην Ουλμ. Το σύνολο του Καστρίτη φιλοξενεί την γερμανική ομάδα για την 8η αγωνιστική του Εurocup σε μια κρίσιμη αναμέτρηση για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Όλοι στο Παλέ θα δώσουν το καλύτερό τους εαυτό παρά την κούραση και τα προβλήματα.

Ο Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς συμμετείχε στηn τελευταία προπόνηση, πριν τον αγώνα με την Ουλμ και μετά από σχεδόν ενάμιση μήνα θα είναι και πάλι στην αποστολή του Άρη. Ο Λετονός φόργουορντ δεν βρίσκεται ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας, αλλά  θα δώσει το παρών στην αποστολή των κιτρινόμαυρων, όπως δήλωσε χθες και ο Γιάννης Καστρίτης.

Ο προπονητής του Άρη τόνισε στη διάρκεια της Media day για την αναμέτρηση του Άρη με την Ουλμ πως η ομάδα έχει εντοπίσει τα λάθη της και θα πρέπει να φερθεί πιο έξυπνα στη συνέχεια.

«Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το περιμένουμε με ενδιαφέρον και ανυπομονησία. Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε την Ούλμ, η οποία είναι η πρωταθλήτρια Γερμανίας και αυτήν τη στιγμή πρωτοπόρος στο πρωτάθλημά της. Πρόκειται για μία πολύ ποιοτική και πνευματική ομάδα, τους αρέσει να τρέχουν στο ανοιχτό γήπεδο, παίρνουν πολλούς πόντους στον αιφνιδιασμό, έχουν πραγματικά καλή χημεία και τρομερή ταχύτητα στην επίθεση. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι, να παίξουμε δυνατά όπως ξέρουμε να παίζουμε, να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό μέσα από την άμυνα μας και από εκεί και πέρα να είμαστε έξυπνοι, να διαβάσουμε σωστά τις επιλογές μας στην επίθεση και να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Η Ουλμ, που είναι η πρωταθλήτρια Γερμανίας έχει ρεκόρ 5-2 στο EuroCup, ενώ είναι πρωτοπόρος στην Μπουντεσλίγκα. Προπονητής της είναι ο παλιός παίκτης του Άρη, Αντόν Γκαβέλ. Είναι η πρώτη φορά που οι κιτρινόμαυροι θα αντιμετωπίσουν τη γερμανική ομάδα.

Πρώτος διαιτητής είναι ο Λιθουανός Γιουργκίς Λαουριναβίσιους, με δεύτερο τον Κροάτη Λούκα Κάρντουμ και τρίτο τον Λετονό Κρίσταπς Κονσταντίνοβς.

To Top