Γκάρι Ροντρίγκες: “Τελικός το ματς με τον Άρη, όπως κάθε ματς για εμάς”

Δηλώσεις κατά τις οποίες τόνισε τη σημασία που θα έχει για την ομάδα η πρόκριση κόντρα στον Άρη, αλλά και την ανάγκη για άμεση αντίδραση μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με τον Ατρόμητο, παραχώρησε στην Cosmote TV o Γκάρι Ροντρίγκες.

O Oλλανδός εξτρέμ του Ολυμπιακού μεταξύ άλλων έθεσε ως σκοπό της ομάδας την γρήγορη ανασύνταξη, η οποία θα φέρει και πάλι τα χαμόγελα στα αποδυτήρια ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο γκολ που πέτυχε απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, στην πρώτο προημιτελικό. ναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς με τον Ατρόμητο: «Δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι από την πλευρά μας. Το μάθημα είναι πως χάσαμε ξανά βαθμούς που θα έπρεπε να είχαμε πάρει. Συνεχίζουμε. Είχαμε ένα κακό παιχνίδι. Ήταν ένα μάθημα, αλλά συνεχίζουμε στον δρόμο μας»

Για το κλίμα στα αποδυτήρια: «Κανείς φυσικά δεν είναι χαρούμενος. Όλοι είμαστε απογοητευμένοι από αυτό το αποτέλεσμα. Το καλό είναι πως έχουμε ένα δυνατό παιχνίδι την Τετάρτη όπου μπορούμε να δείξουμε τον καλό μας εαυτό και πως παίζουμε για την μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αντιδράσουμε»

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Θα είναι ένα καλό παιχνίδι, απέναντι σε μια καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Το έδειξαν στα προηγούμενα δύο παιχνίδια εδώ, αλλά όπως είπα εμείς πρέπει να δείξουμε πως παίζουμε στην καλύτερη ομάδα. Για μας κάθε ματς είναι τελικός και βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Σίγουρα θα ήθελα να σκοράρω ξανά, αλλά για μας το πιο σημαντικό είναι να παίξουμε καλά και να προχωρήσουμε μπροστά χωρίς δικαιολογίες».

 

To Top