«Γκολ»… ενότητας και υποσχέσεις για μια νέα αρχή

Η Παρασκευή ήταν μια μέρα ξεχωριστή για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη. Ήταν μια μέρα που έδωσε την ευκαιρία να γίνει ένα βήμα μπροστά σε ότι αφορά τη σύσφιξη σχέσεων και την εμπέδωση της οικογενειακής ενότητας της ομάδας.

Όπως σας αποκάλυψε από την πρώτη στιγμή το PRESSARIS, οι ποδοσφαιριστές του Άρη με κύριους εκφραστές τον Μιχάλη Σηφάκη και τον Νέρι Καστίγιο και την συμμετοχή όλων, πήραν την πρωτοβουλία να οργανώσουν ένα γεύμα… ενότητας.

Ο στόχος προφανής: να καθίσουν όλοι γύρω από το ίδιο τραπέζι και να αφήσουν μια και καλή πίσω τους τα όποια προβλήματα δημιουργήθηκαν από τις βαθμολογικές απώλειες και την ένταση των αγώνων. Όπως σημείωναν άνθρωποι της ομάδας: «οι ποδοσφαιριστές επέλεξαν να λύσουν τα όποια θέματα τους, όπως πρέπει να κάνει μια οικογένεια».
Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ έδωσαν ραντεβού για την Παρασκευή το απόγευμα με… οικοδεσπότη τον Νέρι Καστίγιο, διοργανώνοντας… μπάρμπεκιου (!) προκειμένου να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι, να φάνε μαζί και να συζητήσουν μακριά από την αγωνιστική πίεση και τις όποιες σκέψεις μπορούν να τους αποπροσανατολίσουν από τον κοινό στόχο: την επιστροφή της ομάδας στο δρόμο των επιτυχιών.
Παρόντα φυσικά και τα μέλη του τεχνικού τιμ. Ο Σάκης Τσιώλης μίλησε στους ποδοσφαιριστές με αφορμή την σημερινή κατάσταση και την πρωτοβουλία συσπείρωσης των παικτών.

«Χαίρομαι για την πρωτοβουλία που πήρατε. Σας έχω εμπιστοσύνη, είστε πολύ καλοί παίκτες και είμαι σίγουρος ότι τα πράγματα θα αλλάξουν σύντομα και θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Απλά πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο. Τα θέματα σε μια ομάδα πρέπει να λύνονται όπως σε μία οικογένεια».

Όπως ήταν φυσικό, στους συμπαίκτες του μίλησε και ο Καστίγιο… «Ποιος μπορεί να πει σήμερα ότι έχουμε αποδώσει τα αναμενόμενα; Ποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι έχουμε τη βαθμολογική συγκομιδή που έπρεπε και θέλει ο κόσμος; Δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω, το πρωτάθλημα είναι ακόμα στην αρχή του και είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε αυτή την εικόνα μας και να κάνουμε τον κόσμο να χαρεί» είπε χαρακτηριστικά στέλνοντας το μήνυμα για μια νέα αρχή.

Εκείνος που πάει να… σκάσει τον τελευταίο είναι ο Καρίμ Σολτάνι. Η αποβολή του «πονάει». «Υπόσχομαι ότι δεν θα επαναληφθεί κάτι τέτοιο, θα συγκρατώ τα νεύρα μου. Ήταν λάθος αυτό που έκανα και σας ζητάω συγγνώμη. Στα επόμενα παιχνίδια θα προσπαθήσω με την απόδοσή μου αλλά και με τη συμπεριφορά μου να σας δείξω έμπρακτα πόσο έχω μετανιώσει»… είπε εμφανώς μεταμελημένος.

Κατά γενική ομολογία η διαχείριση αυτής της πρώτης κρίσης έδειξε ότι στον Άρη υπάρχουν αντανακλαστικά και δομές οι οποίες επέτρεψαν να επανέλθει γρήγορα η ηρεμία στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

To Top