Σχέδια Τσιώλη για τα δυο νέα… «όπλα»

Η αναγκαστική διακοπή των υποχρεώσεων για τον Άρη στον… μαγικό κόσμο της Σούπερ λίγκα έχει και τα… καλά της για την ομάδα του Σάκη Τσιώλη. Ο προπονητής των κίτρινων από τη μια θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει με τους Βράνιες και Γιάκομπ. Από την άλλη ο χρόνος μετράει υπέρ του Άρη σε ότι αφορά τις περιπτώσεις Χαλίφα Πάπα Σανκαρέ και Χαβιέρ Ουμπίντες.

Οι εξελίξεις για τους δυο ποδοσφαιριστές θα… τρέξουν από την Τρίτη. Όπως είναι γνωστό η προσφυγή του Υπουργείου Πολιτισμού κατά της απόφασης με την οποία είχε μπλοκάρει το διοικητικό εφετείο την αντικατάσταση των δύο ομάδων εκδικάστηκε με την παρέμβαση και της Σούπερ λίγκας, αφού ο νομικός της σύμβουλος, Γιάννης Οικονομάκης, ζήτησε την επίσπευση της διαδικασίας έκδοσης απόφασης. Στις τρεις πλευρές δόθηκε προθεσμία ώστε τη Δευτέρα να υποβάλλουν τις θέσεις του μέσω υπομνημάτων και την Τρίτη, το διοικητικό εφετείο θα συνεδριάσει εκ νέου, προκειμένου να εκδώσει την απόφασή του.

Παράλληλα, ο Άρης θα περιμένει και την ΕΠΟ να αποφασίσει να δώσει παράταση στους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας για να βρουν ομάδες. Η αίσια έκβαση της υπόθεσης θα δώσει στον προπονητή των κίτρινων να προσθέσει στη… φαρέτρα του, δύο πολύ σημαντικά «όπλα». Το ευχάριστο για τον Τσιώλη είναι ότι και οι δυο παίκτες δεν χρειάζονται μεγάλο διάστημα προετοιμασίας, μια και προέρχονται από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Βόλου το καλοκαίρι.

Από κει και πέρα, είναι γνωστό ότι ο Σάκης Τσιώλης γνωρίζει πολύ καλά τους δύο ποδοσφαιριστές από το πέρασμά του στον Ολυμπιακό Βόλου και θεωρεί πως αμφότεροι οι παίκτες μπορούν να βοηθήσουν τον Άρη να αλλάξει… ταχύτητα και επίπεδο. Ήδη σχεδιάζει τα πλάνα του.

Ο Σανκαρέ θεωρείται ως η ιδανική λύση για το κέντρο της άμυνας. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός μπορεί να «κουμπώσει» σε μια ιδανική τριάδα με τους Λαζαρίδη και Ντίκο.

Επίσης και ο Ούμπιντες θα δώσει… ανάσες στη δεξιά πλευρά, ειδικά μετά την μεταγραφή του Βανγκέλι, αλλά και την αποβολή του Σολτάνι.

To Top