Γράντας: «Μισθοφόρος ο Κόντης, δεν βλέπω μέλλον χωρίς σχέδιο εξυγίανσης»

Διατεθειμένος να βοηθήσει τον Άρη δήλωσε ο Λάμπρος Γράντας, που όμως παρουσιάστηκε απαισιόδοξος για το μέλλον του συλλόγου, εφόσον αυτός δεν μπει σε καθεστώς εξυγίανσης. «Μόνο… έμπορος ναρκωτικών μπορεί να αναλάβει το οικονομικό βάρος μόνος του», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, ο οποίος χαρακτήρισε τον Γιάννη Κόντη «μισθοφόρο»!

Ο πρώην πρόεδρος των «κιτρίνων» μίλησε στη «Real Sport» για τα χρέη του συλλόγου που τον έχουν φέρει στο χείλος του γκρεμού, ενώ παράλληλα δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει για να βγει ο Άρης από το οικονομικό αδιέξοδο.

«Δυστυχώς, τον Άρη τον έχουν καταστρέψει αυτοί που τόσα χρόνια λυμαίνονταν την ομάδα. Ο Άρης το 1995 δεν χρωστούσε σε κανέναν. Το 2004 μηδένισε τα χρέη του και σήμερα χρωστά 30 εκατομμύρια. Πού ήταν τόσα χρόνια όλοι οι Αρειανοί; Πώς επέτρεψαν σε έναν μισθοφόρο, όπως ο Γιάννης Κόντης, να διοικεί την ομάδα του; Βολεύτηκαν με αυτή την κατάσταση», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Θα βοηθήσω, όμως πρέπει να υπάρχουν κι άλλοι. Μόνος μου δεν μπορώ. Δεν γίνεται να αναλάβει κάποιος επιχειρηματίας την ομάδα μόνος του, εκτός και αν είναι έμπορος ναρκωτικών. Πρέπει να μπει η ομάδα σε καθεστώς εξυγίανσης και δε βλέπω να υπάρχει τέτοιο σχέδιο. Λυπάμαι που το λέω, όμως δεν βλέπω μέλλον».

To Top