Δεν είναι κιμπάρικο να τίθεται θέμα καρτέλας

Είναι λάθος του Γιάννη Δαμιανίδη να θέτει θέμα καρτέλας και δεδουλευμένων. Ειδικά το πρώτο, ειδικά την συγκεκριμένη περίοδο, ειδικά έτσι όπως είναι ο Άρης. Δεν είναι κιμπάρικο…

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Δεν είμαι από αυτούς που θεωρούν ότι ο Δαμιανίδης δεν έχει προσφέρει. Ούτε έχω κανέναν λόγο να μην πιστέψω ότι όντως έχει βάλει 104.000 ευρώ που αναγράφονται στην καρτέλα του ή ότι όντως έχει δουλέψει γι’ αυτά τα 46.000 ευρώ. Είναι, όμως, σφάλμα του να θέτει αυτό θέμα στην διάρκεια των διαπραγματεύσεων για την διαδοχή στην διοίκηση της ΚΑΕ. Γενικώς, είναι λάθος, αλλά γίνεται μεγαλύτερο επειδή το θέμα τέθηκε τώρα.

damian4Ορθώς η νέα διοίκηση θα πρέπει να αναλάβει από εδώ και πέρα υποχρεώσεις όπως είναι η περίπτωση του Σοφοκλή Σχορτσανίτη και η δικαστική διαμάχη με τον Άρη. Ορθώς πρέπει να αντικατασταθεί η (προσωπική) εγγυητική επιστολή του Γιάννη Δαμιανίδη για τη συμμετοχή του Άρη στο πρωτάθλημα. Ορθώς θα πρέπει να βρεθεί λύση στο θέμα άλλων δικαστικών υποθέσεων, στις οποίες ο πρόεδρος της ΚΑΕ, λειτουργώντας για τον Άρη, έχει καταδικαστικές αποφάσεις. Ορθώς θα πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να διακανονιστεί η οφειλή προς τον Νίκο Χατζηβρέττα.

Είναι, όμως, λανθασμένη κίνηση του προέδρου της ΚΑΕ να θέσει – ειδικά – θέμα καρτέλας. Ως μέλος της ΓΕΝΕΣΙΣ θα έπρεπε να λειτουργήσει με βάση αυτό που είχε ειπωθεί στο ξεκίνημα της εταιρείας. “Ότι χρήματα βάζουμε, δεν θα τα ζητήσουμε πίσω”. Αυτό ήταν το “δόγμα” των Αρειανών που συνέθεσαν την ΓΕΝΕΣΙΣ και έτσι πορεύτηκαν μέχρι σήμερα, ανεξαρτήτως των λαθών που έκαναν, του γεγονότος ότι από ένα σημείο και μετά “παράτησαν” την ομάδα. Ο Γιάννης Δαμιανίδης δεν θα έπρεπε να ζητήσει αυτά τα χρήματα.

Τα δεδουλευμένα είναι μια άλλη συζήτηση, γιατί όλοι είχαν συμφωνήσει να πληρώνεται. Σε αυτό το κομμάτι ήταν όντως στέλεχος ανώνυμης εταιρίας, ήταν – όσο κι αν δεν αρέσει σε κάποιους ή δεν το δέχονται – αυτός που έτρεχε για όλα τα σοβαρά θέματα του Άρη όλα αυτά τα χρόνια. Και αυτά τα χρήματα όμως θα πρέπει να τα πάρει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που θα πληρωθούν οι παίκτες όσα έχουν λαμβάνειν. Με το ίδιο “κούρεμα” και τον ίδιο χρόνο αποπληρωμής.

Έχω την αίσθηση ότι τελικώς αυτό το θέμα δεν θα αποτελέσει εμπόδιο στο να προχωρήσει η ΚΑΕ στην αλλαγή διοίκησης. Δεν πρέπει, ειδικά για τον Γιάννη Δαμιανίδη, να είναι αυτό το εμπόδιο.

To Top