Δεν μπορούσε να τρέξει η Κουρομπίλια!

Με… κίτρινη κάρτα πέρασε τα τεστ διαιτησίας η Χρυσούλα Κουρομπίλια! Της έγιναν συστάσεις να βελτιώσει την φυσική της κατάσταση (για την… ψυχολογική τίποτα;) και αμέσως μετά χρίστηκε… διεθνής! Ζήτω το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Όπως αναφέρει ρεπορτά του soccerplus.gr “oλοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές δοκιμασίες των διαιτητών και βοηθών διαιτητών Super League (FIFA TEST), που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 17/8 στο ΟΑΚΑ. Ο Φαντόπουλος του συνδέσμου Πειραία ήταν ο μοναδικός που δεν πέρασε και θα ξανατρέξει, ενώ πέρασαν όλοι οι υπόλοιποι διαιτητές και βοηθοί. Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Φαντόπουλος την περασμένη Δευτέρα ανέβηκε στο πίνακα διαιτητών της Super League.

Πάντως με την επίδοση που είχαν, αρκετοί προβλημάτiσαν, αφού ναι μεν πέρασαν οριακά τα τεστ, αλλά δέχθηκαν παρατήρηση (κίτρινη κάρτα, που σημαίνει ότι στην τελευταία στροφή στο 150άρι δεν ήταν μέσα στους προβλεπόμενους χρόνους) και τους έγινε σύσταση να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση.

Από τους διαιτητές ο Λαϊχούδης (Θεσσαλονίκης) και από τους βοηθούς οι: Σταθόπουλος (Ηλείας), Κουρομπίλια (Καρδίτσας), Βερρής (Λέσβος), Αναστόπουλος (Αρκαδίας), Γεωργαράκος (Αθήνας), Θανασακούδης (Μακεδονίας) και Δημόπουλος (Μακεδονίας), ο οποίος είχε πρόβλημα στους κοιλιακούς.

Δήλωσαν τραυματίες και δεν έτρεξαν οι: Σταματόγλου (Καβάλας) και Καρατζίκας (Αθήνας), ενώ τέλος ο Κουκουλάκης δεν έτρεξε λόγω του ότι έχει Ευρωπαϊκό αγώνα”.

 

To Top