Δεν παίζει με Ολυμπιακό και Βέροια ο Αγκάνθο, τέλη Φεβρουαρίου στη Μαδρίτη

Μετά από την σχετική εισήγηση της τεχνικής ηγεσίας του Αρη, ο Νταβίντ Αγκάνθο δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών στα εκτός έδρας παιχνίδια με τον Ολυμπιακό (23η αγωνιστική, 24/02 – 19:30) και την Βέροια (24η αγωνιστική, 04/03 – 19:30).

Mε βάση αυτήν την απόφαση, o Ισπανός θα αγωνιστεί με Πλατανιά και Παναθηναϊκό και μετά τις 17 Φεβρουαρίου θα μπορεί να αναχωρήσει καποιες μέρες για την Μαδρίτη, εκεί όπου αναμένεται να επισκεφτεί το ειδικό κέντρο αποκατάστασης στο οποίο ήταν και το καλοκαίρι και στο οποίο θα  ακολουθήσει για μια εβδομάδα ειδικό πρόγραμμα για το γόνατό του υπό την επίβλεψη του φυσιοθεραπευτή του.

Το πρόβλημα του Αγκάνθο είναι μακροχρόνιο, όπως έχει σημειώσει και ο γιατρός του Άρη Βαγγέλης Πανταζής και χρήζει ιδιαίτερης προσοχής και αποκατάστασης, με στόχο, να είναι έτοιμος στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό ετοιμότητας στα κρίσιμα παιχνίδια που απομένουν.

Να θυμίσουμε ότι ο Ισπανός επιθετικός με την κίτρινη κάρτα που δέχτηκε στον αγώνα της προηγούμενης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ έφτασε τις επτά.

To Top