Ο Χατζάρας για την προσπάθεια του Άρη και τα όσα έγιναν την Κυριακή

Ο Γιώργος Χατζάρας μίλησε για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ και την προσπάθεια που κάνουν οι κίτρινοι για την επιβίωση.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Για το ντέρμπι Άρης- ΠΑΟΚ:
«Ο ΠΑΟΚ φυσικά είναι καλύτερη ομάδα από τον Άρη και αυτό το δείχνει η βαθμολογία, αλλά αυτά τα ντέρμπι παίζονται σε γήπεδα φωτιά και έχουν ξεχωριστή σημασία. Ο Άρης έπαιζε το τομάρι του και ήταν πιο αποφασιστικός γιατί αισθανόταν τον άμεσο κίνδυνο. Ο ΠΑΟΚ ήταν κάλος στο α μέρος, έβαλε γρήγορα γκολ. Ο Άρης αντέδρασε αλλά ο ΠΑΟΚ πήρε πάλι το προβάδισμα, χάρη σε αυτό το παιδί που έπαιξε για πρώτη φορά και είναι πολύ γρήγορος. Ο Άρης είχε πρόβλημα από την δεξιά του πλευρά. Ο ΠΑΟΚ είχε το πάνω χέρι και διαχειρίζονταν το 1-2 με τον Άρη να πιέζει χωρίς να μπορεί να μετουσιώσει σε κάποιο γκολ. Στον ΠΑΟΚ έφτανε το 1-2 και περίμενε κάποια στιγμή αδράνειας του Άρη. Σε μια φάση που δε χρειαζόταν, έγινε ένα λάθος από τον νεαρό ποδοσφαιριστή και έγινε το 2-2, άλλαξαν οι ισορροπίες και ο Άρης δεν εκμεταλλεύτηκε την υπέροχη. Ο ΠΑΟΚ αφυπνίστηκε όταν έμεινε με δέκα και διαχειρίστηκε το 2-2. Πιστεύω πως είναι δίκαιη το αποτέλεσμα».

Για ποιο θεωρεί το καλύτερο γκολ από τα δύο (Καμαρά- Αγκάνθο):
«Και τα δυο είναι φοβερά. Και τα δυο ήταν πανέμορφα και δε μπορώ να τα ξεχωρίσω. Ήταν από τα καλύτερα του πρωταθλήματος».

Για τον Νταβίντ Αγκάνθο:
«Δεν επιτρέπεται ένας τόσο μεγάλος ποδοσφαιριστής και μάλιστα επιθετικός, να φάει τόσες κάρτες. Αυτό είναι στα μείον του. Δε γίνεται να λείπει σε τόσο σημαντικά παιχνίδια όσο τα επόμενα. Άμα είσαι επαγγελματίας πρέπει να συγκρατηθείς».

Για τον Άρη:
«Το μειονέκτημά του είναι πως δέχεται πολύ εύκολα γκολ. Αν το βελτίωνε αυτό ίσως να βρισκόταν πιο ψηλά. Μερικές φορές μπορείς να διορθώσεις κάποια πράγματα αλλά συνήθως διορθώνονται ανάλογα με την ποιότητα που έχει μια ομάδα. Τώρα αν μια ομάδα δεν έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές μπορείς να μειώσεις ένα 20% του προβλήματος. Από κει και πέρα εξαρτάται από τους ποδοσφαιριστές».

Για τη συνέχεια της προσπάθειας του Άρη:
«Πιστεύω πως ο Άρης θα γλιτώσει εύκολα ή δύσκολα. Τις χρειάζεται αυτές τις ομάδες η Λίγκα. Θα πρέπει να παλέψει όμως γιατί δεν είναι εύκολο”

To Top