“Δεν υπάρχει ταβάνι φέτος για τον Άρη”

Ο Κώστας Δράμπης, υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος του Άρη αναφέρθηκε σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αναλυτικά όσα είπε στον “Αρένα”:

Για το φιλικό με την Βέροια: «Χθες η εικόνα δεν ήταν καλή. Σε αυτά τα ματς κοιτάμε κυρίως την αγωνιστική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών. Δεν μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Τώρα είμαστε σε μία κρίσιμη καμπή στην αποφόρτιση των προπονήσεων. Ακόμα τα πόδια είναι βαριά. Κάνουμε δοκιμές ποδοσφαιριστών. Κανένας δεν μπορεί να πει ότι ο Άρης θα είναι έτοιμος στην πρώτη αγωνιστική»

Για τις μεταγραφές: «Ο Άρης δεν είναι εξαρτημένος από δύο τρεις μάνατζερ και όλες οι κινήσεις που γίνονται είναι μετρημένες.  Έχουμε επικεντρωθεί στην απόκτηση ενός δεξιού μπακ, αλλά η αγορά έχει και τους δικούς της κανόνες. Ο στόχος μας είναι να μην βγούμε από την προϋπολογισμό, γιατί πρέπει να πληρώνουμε τα χρέη και παράλληλα να κάνουμε και ομάδα. Ο Άρης κινείται εδώ και ένα μήνα για δεξί μπακ. Δεν βρίσκεις πάντα αυτό που θέλεις την ώρα που θέλεις. Αυτό που γίνεται στον Άρη είναι πρωτοφανές. Να χτίζει και να πληρώνει ταυτόχρονα»

Για τους βετεράνους: «Ήταν επιλογή του κυρίου Ηλιάδη που μας φώναξε πριν την έναρξη της χρονιάς. Δεχθήκαμε και ένα φιλικό τραπέζι όλοι οι βετεράνοι από τον πατέρα του προέδρου της ΚΜΑ. Δεν είναι δυνατόν η ιστορία του συλλόγου να είναι μακριά. Δεν υπάρχει ομάδα στον κόσμο που να μην χρησιμοποιεί κάποιους βετεράνους. Αυτή η προσέγγιση έγινε ένα μήνα πριν και όπως φαίνεται υλοποιείται και στον σωστό χρόνο. Παλαιότερα είχαμε αντιμετωπίσει κάποιες τακτικές αποκλεισμού. Δεν θέλαμε όμως να δώσουμε έκταση. Τώρα έχει αλλάξει το κλίμα»

Για τον αν βλέπει κάποιον που του μοιάζει στο αγωνιστικό προφίλ: «Με τιμάν όταν μου κάνουν τέτοιες ερωτήσεις. Εγώ έκανα ότι μπορούσα για τον Άρη εκείνη την εποχή. Υπάρχουν τέτοια παιδάκια κατά καιρούς στην ομάδα. Σήμερα βλέπω τεχνίτες όπως ο Σουνάς ο Σταυρόπουλος ο Καλούδης αλλά είναι διαφορετικές οι συνθήκες που αγωνίστηκα εγώ. Ήταν άλλη νοοτροπία της εποχής. Βλέπω ότι έχει αλλάξει το ποδόσφαιρο. Πρέπει να είναι γρήγορο και δεν ευνοεί τον σολίστα. Οι ταχύτητες που θέλει το σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι τρεις. Της σκέψης της εκτέλεσης και της μεταφοράς. Αυτές οι τρεις ταχύτητες πρέπει να συνυπάρχουν πλέον. Και γι αυτό διακρίνονται και αυτοί που τα συνδυάζουν όλα»

Η γνώμη του για την φετινή χρονιά:«Εύχομαι όλοι οι ποδοσφαιριστές να έχουν υγεία και μεγάλη διάρκεια στο πρωτάθλημα. Η πρόβλεψη για το πρωτάθλημα δεν μπορεί να γίνει αλλά με τον τρόπο που δουλεύουμε  σίγουρα δεν θα περάσουμε τα περσινά. Δεν υπάρχει ταβάνι. Δεν ξέρουμε πως θα παρουσιαστούμε εμείς και πως οι αντίπαλοι»

To Top