«Δεν υπάρχουν… λεφτάδες, αλλά η Λέσχη του λαού»

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Άρης-Ενότητα» Παναγιώτης Στεφανίδης μίλησε στο ραδιόφωνο του “Libero 107,4” με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε ο συνδυασμός για τα όσα γίνονται στον Άρη, για τα λάθη της διοίκησης, για την στήριξη του προπονητή καθώς και για το πολύ μεγάλο ρόστερ της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θεωρούσαμε πως δεν υπήρχε λόγος να γίνει καμιά παρέμβαση, αλλά μετά και το τελευταίο παιχνίδι και τα όσα ακούγονται περί προπονητή αναγκαστήκαμε να παρέμβουμε
Προπαντός να πούμε πως συμφωνούμε την απόφαση της διοίκησης να στηρίξει τον προπονητή της ομάδας Σάκη Τσιώλη».

Για το αν κάνουν αντιπολίτευση: «Όχι. Δεν κάνουμε καμιά αντιπολίτευση. Απλώς στις εκλογές διεκδικήσαμε την διοίκηση της ΠΑΕ κάτι όμως που δεν το καταφέραμε καθώς μας ψήφισαν μόλις 875 μέλη και έτσι θεωρούμε πως η άποψή μας μετράει αρκετά. Βέβαια εδώ να πούμε πως δεν επιτρέπεται όταν τα μέλη είναι κοντά στις 10.000 και να ψηφίζουν περίπου 3.000. Επίσης δεν είναι δυνατόν να είναι μόλις τα 4500 μέλη οικονομικά τακτοποιημένα».

Στην συνέχεια ο κ. Στεφανίδης ανέφερε: «Είναι μεγάλη ξεφτίλα για τον Άρη να μιλάμε για λεφτά και λεφτάδες. Πρέπει να έχουμε μια υγιής ομάδα που να πηγαίνει καλά αγωνιστικά και να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί. Δεν θέλω να δω ποτέ των Άρη με λεφτάδες όπως ο ΠΑΟ και ο ΟΣΦΠ. Εγώ θέλω έναν Άρη του λαού. Δεν γίνεται να μιλάμε για ένα μοντέλο λέσχης με λεφτάδες. Από την άλλην επίσης δεν μπορούμε να δώσουμε την ομάδα σε έναν χωρίς εγγυήσεις και μετά να τρέχουμε και να μην φτάνουμε όπως γίνεται στον ΠΑΟ και στην ΑΕΚ
Η ομάδα πρέπει να προχωράει με βάσει αυτά που μπορεί να δώσει ο κόσμο της».

Για την ανακοίνωση και αν υπάρχει προβληματισμός με την διοίκηση: «Είμαστε προβληματισμένοι αλλά παραμένουμε αισιόδοξοι. Από την άλλη δεν υπάρχει ομάδα στον κόσμο με 37 ποδοσφαιριστές για ρόστερ. Αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα κυρίως για τον προπονητή καθώς η ομάδα δεν μπορεί να λειτουργήσει με τόσους παίκτες. Επίσης να πούμε πως στηρίζουμε και εμείς τον Τσιώλη».

Στην συνέχεια τόνισε: «Η διοίκηση ξεκίνησε καλά φέτος παίρνοντας αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν αρκετά στο μέλλον. Βέβαια έκανε και ένα μεγάλο λάθος και αυτό ακούει στο όνομα Καστίγιο ο οποίος είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους και δεν προσφέρει απολύτως τίποτα. Έγινε λάθος προγραμματισμός όσον αφορά τις μεταγραφές καθώς περίμενε και τους παίκτες του Βόλου, οι οποίοι μάλιστα αν δεν υπήρχαν πως θα ήταν τώρα ο Άρης; Και αυτό το λέω γιατί από την μέρα που ήρθαν παίζουν οι 3 συνέχεια και είναι οι καλύτεροι στην ομάδα.
Πλέον εμείς έχουμε μια πρόταση και αυτή είναι προς τον προπονητή και του ζητάμε να πάρει τις αποφάσεις του και να πει με ποιους παίκτες θα συνεχίσει να πορεύεται. Εκεί πρέπει να βοηθήσει και η διοίκηση. Οι 37 ποδοσφαιριστές είναι πολλοί».

Για το εμπορικό τμήμα: «Είπαν κάτι πράγματα τότε, τα οποία όμως δεν εκπλήρωσαν ποτέ. Για παράδειγμα, η μπυραρία ακόμα ανακαινίζεται και παραμένει κλειστή. Τα τουρνικέ που είναι κάτι πολύ χρήσιμο για την ομάδα ο κ. Ζαμπέτας είπε ότι ήρθε σε συμφωνία αλλά ακόμη δεν είδαμε τίποτα. Για το φωτοβολταϊκά είχαν πει…ακόμα τίποτα. Για τα διαρκείας. Εκεί χρειαζόταν πρόβλεψη. Δεν ήξεραν δηλαδή ποιο είναι το πρόβλημα τη σήμερον ημέρα; Το γήπεδο πρέπει να είναι γεμάτο. Δεν νοείται αρχή της σεζόν, πρώτο ματς εντός έδρας και στις κερκίδες να βρίσκονται μόλις 10000 άτομα; Κι όσο για το πακέτο που έβγαλε είναι λάθος επειδή σε αυτά τα ματς θα γέμιζε ούτως ή άλλως το γήπεδο».

Για την διαιτησία και ότι αδικήθηκε ο Άρης: «Στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο Άρης αδικήθηκε. Το αποτέλεσμα το διαμόρφωσε ο ίδιος ο διαιτητής καθώς έκοψε 2 φάσεις για γκολ για τον Άρη που θα διαμόρφωναν το αποτέλεσμα. Επίσης η διαιτησία έπαιξε σοβαρό ρόλο στον αγώνα με τα Γιάννινα και με την Ξάνθη εντός έδρας».

Για το τι πρέπει να κάνει ο πρόεδρος της ομάδας τώρα: «Ο πρόεδρος έχει οριστεί από την Super League ως ο εκπρόσωπός της στην ΕΠΟ. Ας κάνει αυτά που πρέπει τώρα. Ζητάμε ίση μεταχείριση και να μας παίζουμε 50-50 σε κάθε παιχνίδι».

Για το αν θα παρεμβαίνουν πιο συχνά: «Ο Άρης δεν είναι εύκολο μαγαζί. Εμείς θέλουμε να παρεμβαίνουμε για το καλό της ομάδας. Και όταν χρειάζεται θα το κάνουμε».

To Top