Δεν χάνει η Εθνική, «κολόνα» η Ρωσία!

Αυλαία σήμερα στο Euro 2012, με την Εθνική ομάδα να δείχνει έτοιμη να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα από την «οικοδέσποινα» Πολωνία, αλλά και τη Ρωσία να αφήνει υποσχέσεις για νίκη απέναντι στην Τσεχία. Διαβάστε πώς και γιατί, στις προτάσεις του Betarades.com

Η σέντρα του Euro 2012 θα έχει ελληνικό χρώμα και το Betarades.com προτείνει «Χ2» για την ομάδα του Φερνάντο Σάντος (ενδεικτική απόδοση 1,90). Για να σκοράρουν, είναι καλές επιλογές οι Καραγκούνης (8,50) και Τοροσίδης (17.00).
Διαβάστε εδώ την ανάλυση τακτικής και τις στοιχηματικές προτάσεις του αγώνα Πολωνία – Ελλάδα.

Στο άλλο αποψινό παιχνίδι του ομίλου, η Ρωσία δείχνει ικανή να κερδίσει την Τσεχία (ενδεικτική απόδοση 2,25). Οι πιο τολμηροί, μάλιστα, μπορούν να ποντάρουν στη νίκη της με ακριβές σκορ 2-0 (απόδοση 9,50).
Διαβάστε εδώ την ανάλυση τακτικής και τις στοιχηματικές προτάσεις του αγώνα Ρωσία – Τσεχία.

Ενδιαφέρον υπάρχει και στο μπάσκετ, με τον δεύτερο τελικό του ισπανικού πρωταθλήματος, ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Θα ποντάρουμε και πάλι υπέρ των Μαδριλένων, οι οποίοι προσφέρονται και με πλεονέκτημα +6 πόντων (ενδεικτική απόδοση 1,90), όπως κάναμε και στο προχθεσινό πρώτο παιχνίδι.

Στο Ρολάν Γκαρός, εξάλλου, σε λίγη ώρα έχουμε την σύγκρουση Νόβακ Τζόκοβιτς – Ρότζερ Φέντερερ, με την πρόταση του Betarades.com να είναι η επικράτηση του Τζόκοβιτς, που παίζεται με μειονέκτημα -3 γκέιμ αλλά είναι ικανός να υπερκαλύψει (ενδεικτική απόδοση 1,87).

To Top