ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δεύτερες σκέψεις στον Άρη για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές…

Προ… κορωνοϊού κάποιες αποφάσεις έδειχναν ειλημμένες, όμως είναι απολύτως λογικό κάποια δεδομένα να διαφοροποιούνται στην πορεία.

Για παράδειγμα, στον Άρη είχαν πάρει τις αποφάσεις τους για το ποιους ποδοσφαιριστές θέλουν να κρατήσουν στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Από τα 13 συμβόλαια που ολοκληρώνονται το καλοκαίρι, οι “κιτρινόμαυροι” εστίασαν εδώ και καιρό σε πέντε-έξι συγκεκριμένα, ξεκινώντας όπως κι έγινε τις επαφές με τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Υπάρχουν όμως και 2+1 περιπτώσεις για τις οποίες υπάρχουν δεύτερες σκέψεις τις τελευταίες μέρες…

Ούγκο Σόουζα: Με τον Πορτογάλο αμυντικό ακόμα δεν έχει γίνει κάποια επίσημη κουβέντα. Με τον Βέλεθ να συνεχίζει στον Παναθηναϊκό, τον Σούντγκρεν εκτός ομάδας, τον Κόρχουτ ακόμα στον… αέρα και τον Ροζ σε πολλά μεταγραφικά “μπλοκάκια”, ο μόνος που μένει σίγουρος για την επόμενη σεζόν είναι ο Δεληζήσης. Ο Πορτογάλος θέλει να μείνει και θα το συζητήσει ακόμα κι αν του γίνει πρόταση με μείωση αποδοχών. Το τελευταίο διάστημα, άλλωστε, άρχισε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ένινγκ που στην αρχή τον είχε εκτός πλάνων.

Φιορίν Ντουρμισάι: Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τι θα γίνει στην περίπτωσή του. Ίσως και να εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό με το μέλλον του Μπράουν Ιντέγε. Αν ο Νιγηριανός μείνει στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, κάτι που φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο τη δεδομένη χρονική στιγμή, ίσως αποχωρήσει ο νεαρός φορ και να αναζητηθεί άλλος για να είναι στο πλευρό του Ιντέγε. Αν όχι, τότε ίσως πάρει μία ακόμα ευκαιρία για την επόμενη σεζόν. Είναι μόλις 23 ετών και έχει πλέον μία εμπειρία από την ομάδα.

Νικολά Ντιγκινί: Ισως η πιο δύσκολη περίπτωση από τις τρεις και αρκετά ιδιαίτερη γι αυτό και δεν μπαίνει στην ίδια ζυγαριά με τις προηγούμενες δύο. Ο Άρης δεν θα έλεγε “όχι” στην παραμονή του Γάλλου επιθετικού, του οποίου η συνεισφορά στην ομάδα τα τελευταία χρόνια ήταν καθοριστική, αλλά υπό προϋποθέσεις. Με λίγα λόγια μείωση στις απολαβές του. Αυτό όμως που κάνει πολύ δύσκολη την προοπτική παραμονής του, ακόμα κι αν ο Άρης το πάρει απόφαση πως το θέλει πραγματικά, είναι το ενδιαφέρον που έχει προσελκύσει ο Ντιγκινί. Τόσο από την Κύπρο, αν και δύσκολα πλέον να του προταθεί ξανά το καλό συμβόλαιο που του είχε κατατεθεί τον Ιανουάριο, όσο και από την Τουρκία, καθώς τις τελευταίες μέρες φημολογείται έντονο ενδιαφέρον με αρκετά καλά χρήματα.

 

To Top