Δεύτερο ραντεβού για το “κούρεμα” στον ΕΣΑΚΕ!

Δεύτερη συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ για το θέμα του “κουρέματος” των οφειλών προς παίκτες κατά 50% και αποπληρωμή του υπόλοιπου 50% σε τέσσερα χρόνια. Αυτό που περιμένουν οι παίκτες και εκφράστηκε μέσα από τους εκπροσώπους τους είναι να υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα του τρόπου αποπληρωμής με συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα.

Στη σημερινή συνάντηση παρών ήταν και ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Δαμιανίδης, ο οποίος ανέλυσε το πρόβλημα που υπάρχει και άκουσε με προσοχή όλα όσα είχαν να του πουν οι εκπρόσωποι των παικτών. Αυτό που ζητήθηκε είναι να ξεκαθαριστεί επακριβώς το ποσό των οφειλών που υπάρχουν, να διευκρινιστούν πλήρως και τα ποσά που θα προκύψουν – αν προκύψουν – από την φετινή χρονιά και να γίνει η ΚΑΕ (και ο ΕΣΑΚΕ κατ’ επέκταση) πιο συγκεκριμένη σε ότι αφορά τα χρονοδιαγράμματα των πληρωμών.

Η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα, ανταλλάχθηκαν απόψεις και πλέον ο Άρης θα πρέπει να γίνει πιο συγκεκριμένος σε ορισμένα πράγματα για να μπει η υπόθεση στην τελική της ευθεία με τις κατά περίπτωση διαπραγματεύσεις που θα αφορούν τον τρόπο (τον χρόνο επί της ουσίας) αποπληρωμής.

Δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών, όμως υπάρχουν συζητήσεις που οδηγούν σε μια λύση που θα αφήσει ικανοποιήμενους όλους.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top