Δημητρίου στο PRESSARIS: “Θέλω να δω όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά στο ανδρικό”

Ο Άρης επικράτησε της ΧΑΝΘ με σκορ 77-63 και ετοιμάζεται να δώσει το παρών σε ακόμα έναν τελικό πρωταθλήματος ΕΚΑΣΘ. Ο Νίκος Δημητρίου φανερά ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στο PRESSARIS για τα κλειδιά που έδωσαν στην ομάδα του τη νίκη, το νευρικό ξεκίνημα αλλά και την ανάγκη για ευκαιρίες σε αυτά τα νέα παιδιά.

Ο έμπειρος τεχνικός θα δώσει το παρών σε ακόμα έναν τελικό πρωταθλήματος ο οποίος θα είναι ο 10ος στην καριέρα του ενώ στην συνέχεια δήλωσε: «Ήταν πιο εύκολο το παιχνίδι από ότι δείχνει το τελικό σκορ. Η διαφορά ξέφυγε στο δεύτερο ημίχρονο όμως στο τέλος ο χρόνος μοιράστηκε για αποφυγή τραυματισμών, ο ρυθμός έπεσε και έτσι η ΧΑΝΘ έριξε την διαφορά», τόνισε αρχικά ο Νίκος Δημήτριου και συμπλήρωσε: «Ένα δημιουργικό άγχος πάντα χρειάζεται. Τα περισσότερα παιδιά της ομάδας είναι έμπειρα έχουν ξαναπαίξει σε τελικό και γνωρίζουν καλά από τελικούς. Μάλιστα κάποια από τα παιδιά αγωνίζονται και στην ανδρική ομάδα οπότε δεν νομίζω ότι θα υπάρχει άγχος στον τελικό. Μην ξεχνάμε ότι πολλά από τα παιδιά που προέρχονται από την παιδική ομάδα ήταν πέρυσι Πρωταθλητές Ελλάδας. Έχουμε την εμπειρία για να ανταποκριθούμε σε ένα τελικό».

Αναφορικά με τον τελικό ο έμπειρος προπονητής δήλωσε: «Και με τις δύο ομάδες έχουμε παίξει αντίπαλοι και έχουμε κερδίσει. Σήμερα άκουγα από πολλούς ότι ο Άρης θα κερδίσει 20 πόντους και ότι είμαστε το φαβορί. Είμαστε το φαβορί αλλά θα πρέπει να προστατέψουμε τα παιδιά γιατί αυτό κάνει κακό. Γνωρίζουμε τους αντιπάλους μας πάντως και σε αυτές τις μέρες που έχουμε θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε σήμερα. «Κλειδί» στον τελικό όπως και στα παιχνίδια όλης της χρονιάς για εμάς είναι η άμυνα, το ριμπάουντ και ο αιφνιδιασμός. Αυτά τα πράγματα θα προσπαθήσουμε κάνουμε και στον τελικό».

Κατέληξε τονίζοντας πως «για μένα δεν μετράνε οι προσωπικές επιτυχίες και παρουσίες σε τελικό. Ξέρω σε ποια ομάδα βρίσκομαι και θέλω να δω όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά από αυτή την ομάδα στο ανδρικό. Έχουν φύγει πολλά ταλέντα από την ομάδα όμως είναι καιρός οι ομάδες να κοιτάξουν τις υποδομές τους».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top