ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Διπλός στόχος: “Σφραγίζει” το εισιτήριο και κυνηγάει την πρωτιά!

Στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ, έχουν μπει πλέον οι ομάδες, καθώς έχουν σχεδόν συμπληρωθεί τα 3/4 του φετινού «μαραθωνίου».Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Ο μεγάλος στόχος του Άρη, υπήρξε εξ΄αρχής, η επιστροφή στη φυσική του θέση και με το «μαξιλαράκι» ασφαλείας του +10 από την Παναχαϊκή, είναι θέμα χρόνου πλέον να την «σφραγίσει» και μαθηματικά.

Με γνώμονα το «καλεντάρι» της φετινής Φούτμπολ Λιγκ, για να πέσει οριστικά η αυλαία έχουν απομείνει εννέα αγωνιστικές, που για την ακρίβεια, για τις περισσότερες ομάδες είναι μόλις επτά, καθώς δεν θα αγωνιστούν με Βέροια και Αχαρναϊκό, που έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, παίρνοντας άνευ αγώνων τους έξι βαθμούς.

Όπως ακριβώς θα συμβεί για τον Άρη, τον ΟΦΗ, αλλά και την Παναχαϊκή που ακολουθεί από την τρίτη θέση. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ένα πρόγραμμα επτά αγώνων, ενώπιών τους, προκειμένου να «κλειδώσουν» μία ώρα αρχύτερα την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα.

Και μπορούν να το πετύχουν, με συνεχόμενες νίκες στα επόμενα τρία-τέσσερα ματς. Δηλαδή, με τους εξής αντιπάλους: Παναιγιάλειο (εντός), Απόλλων Πόντου (εκτός), Απόλλων Λάρισας (εντός) και Αναγέννηση Άρτας (εκτός). Φυσικά, στον Άρη δεν αρκεί μόνο η εξασφάλιση του «εισιτηρίου» για τη Σούπερ Λίγκα, αλλά και ότι έχασε με τη συνδρομή της διαιτησίας στο Ηράκλειο.

Την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Αφότου, εξασφαλιστεί και μαθηματικά η άνοδος, οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού, θα έχουν την δυνατότητα, στα εναπομείναντα ματς (με Σπάρτη, Πανσερραϊκό και Καρδίτσα) με ισάριθμες νίκες, να πετύχουν το «επτά στα επτά» και να τερματίσουν στην πρώτη θέση, εφόσον προχωρήσει σε τουλάχιστον δύο βαθμολογικές απώλειες, ο ΟΦΗ.

Κάτι καθόλου απίθανο, καθώς σε αντίθεση με τον Άρη, έχει ένα πιο δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα.

To Top