Δύσκολα ο Τσαλδάρης, πιο πιθανός ο Ταπούτος με ΚΑΟΔ

Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Δημήτρη Τσαλδάρη στον σαββατιάτικο εντός έδρας αγώνα του Άρη με τον ΚΑΟΔ. Μπορεί ο έμπειρος γκαρντ να ακολούθησε σήμερα ατομικό πρόγραμμα αλλά οι ενοχλήσεις στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού δεν έχουν υποχωρήσει ακόμη και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής δεν πρόκειται να ρισκάρει τη συμμετοχή του στο μεθαυριανό παιχνίδι.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Χρήστος Ταπούτος, που αισθάνεται ακόμη ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα και δεν είναι σίγουρο ότι θα δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση με την ομάδα της Δράμας.

Η οριστική απόφαση για τη συμμετοχή των δυο παικτών θα ληφθεί είτε αύριο είτε την τελευταία στιγμή. Περισσότερες πιθανότητες πάντως για να αγωνιστεί έχει ο Ταπούτος, χωρίς όμως να θεωρείται τίποτε σίγουρο.

Υπάρχει άλλωστε και ο πολύ κρίσιμος αγώνας της επόμενης Τρίτης με τη Βιλερμπάν στη Λιόν, όπου ο Θεσσαλονικιός προπονητής θέλει να έχει και τους δυο παίκτες στη διάθεση, σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει το μέλλον του Άρη στην Ευρώπη.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός των κίτρινων που έχει σήμερα τα γενέθλιά του κέρασε τους παίκτες και το υπόλοιπο τιμ.

To Top