Σχέδια για τη διατήρηση της πρωτιάς η Κ-17

Η μοναξιά της κορυφής μπορεί να είναι… γλυκιά, ωστόσο για να διατηρηθεί χρειάζεται να ξεπεραστούν πολλά εμπόδια ακόμα. Μετά την επικράτηση της περασμένης αγωνιστικής με 1-0 επί της μάχιμης Ξάνθης , η Κ-17 βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 26 βαθμούς σε 11 αναμετρήσεις, αλλά πλέον στρέφει την προσοχή της στη Δόξα Δράμας.

Ο Άρης θα επισκεφθεί την Κυριακή (13.00) το γήπεδο του ΓΣ Δόξα Δράμας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του τρίτου γύρου. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους (το πρώτο ματς είχε λήξει ισόπαλο 0-0), καθώς δεν έχει οριστεί ακόμα από τη διοργανώτρια αρχή η ημερομηνία διεξαγωγής του μεταξύ τους αγώνα για τον πρώτο γύρο, κάτι που ισχύει βέβαια και για το μεγάλο ντέρμπι του δεύτερου γύρου με τον ΠΑΟΚ.

Για το παιχνίδι κόντρα στους “μαυραετούς”, που βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 5 βαθμούς σε 9 ματς, ο Τάσος Θέος δεν υπολογίζει στον Στράτο Φούσκα που αποβλήθηκε στο ματς με τους ακρίτες με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων έχουν επιστρέψει οι Αλταλίκης και Μήτρου.

Διαιτητής της αναμέτρησης με τους Δραμινούς θα είναι ο Ιωάννης Γκουγκούδης από την Ένωση Σερρών, με βοηθούς τους Κουρτίδη και Βότση από τον ίδιο σύνδεσμο.

To Top