Επικοινωνία Σκόρδα με Αργυριάδη για να εκπροσωπήσει τον Άρη το άρθρο 99

Την Παρασκευή 12 Απρίλιου είναι η μέρα εκδίκασης της υπαγωγής της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99. Η αλλαγή του διοικητικού συμβουλίου δημιουργεί νέα δεδομένα.

Ήδη από την περασμένη βδομάδα, οι νομικοί του Άρη (Αργυριάδης, Τσομίδης, Χριστοφορίδης) έχουν παραδώσει στον πρώην πρόεδρο Γιάννη Ψηφίδη όλους τους φακέλους με τις νομικές υποθέσεις που χειρίζονταν. Πρώτος στην λίστα, φυσικά, ο φάκελος του άρθρου 99. Η αλλαγή διοικήσεων θα δρομολογήσει και την παράδοση-παραλαβή των υποθέσεων.

Στο πλαίσιο αυτό και ενώ μπήκαμε στην τελευταία βδομάδα πριν από την εκδίκαση της υπόθεσης, υπήρξε σήμερα επικοινωνία του νυν προέδρου Λάμπρου Σκόρδα με τον νομικό Αργύρη Αργυριάδη, προκειμένου να υποστηρίξει την υπόθεση την ερχόμενη Παρασκευή στο δικαστήριο για λογαριασμό της ΠΑΕ.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να δοθεί νέα έγγραφη εντολή από το νέο διοικητικό συμβούλιο, στην οποία θα εγκρίνει την εκπροσώπηση από τον Αργυριάδη, αλλά και όλο το δικόγραφο όπως έχει ήδη κατατεθεί και θα συζητηθεί την Παρασκευή. O στόχος όλων κοινός: να κερδίσει η κίτρινη ΠΑΕ τη μάχη της επιβίωσής της.

To Top