Επιστολή στο PRESSARIS: Πρόταση για να λειτουργήσουν το κολυμβητήριο και το γυμναστήριο του Άρη

Μια επιστολή από φίλη αναγνώστρια σχετικά με το κολυμβητήριο και το γυμναστήριο του Άρη που έκλεισαν τις τελευταίες μέρες, πήραμε σήμερα την οποία δημοσιεύουμε.

Η επιστολή είναι από την κ. Εβελίνα Σανιδά στο PRESSARIS με αποδέκτες όλους τους φίλους του Άρη:

«Καλησπέρα σε όλους! Όλοι αισθανόμαστε θλίψη για τις εξελίξεις.

Επειδή σαν άνθρωπος πιστεύω στη δύναμη και την αποτελεσματικότητα της αλληλεγγύης, έχω να προτείνω το εξής:

Καταρχάς να ζητήσουμε, αν οι εργαζόμενοι δεν το γνωρίζουν, να ενημερωθούμε για το ύψος της οικονομικής εκκρεμότητας γυμναστηρίου και κολυμβητηρίου προς το Φυσικό Αέριο κ τους εργαζόμενους.

Στη συνέχεια να αναλάβουμε δράση η οποία θα λειτουργήσει επικουρικά στην προσπάθεια που θα καταβάλλει το νέο Δ.Σ για την εξεύρεση λύσης.

Μπορούμε να απευθυνθούμε σε όλους τους ενεργούς πελάτες του χώρου. Όσοι έχουν τη δυνατότητα να πληρώνουν τη συνδρομή τους, έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν καταβάλλοντας ένα ελάχιστο πόσο π.χ 10 ευρώ κ σίγουρα θα υπάρξουν άλλοι που θα μπορούν να διαθέσουν αρκετά παραπάνω χρήματα.

Επίσης, μπορούμε να διοργανώσουμε μια κολυμβητική ημερίδα.

Τέλος, μπορούμε να οργανώσουμε μια βραδιά ανάλογη αυτής του Καυταντζογλείου, η οποία μάλιστα αν προσεχθεί λίγο παραπάνω στις λεπτομέρειες, ίσως να αποφέρει και περισσότερα χρήματα.

Θεωρώ ότι είναι καθήκον όλων μας να βοηθήσουμε..

Βοηθώντας βοηθάμε πρωτίστως τον εαυτό μας κ τα παιδιά μας.

Ο αθλητισμός είναι επένδυση για την υγεία μας, ενώ τα οφέλη του στα παιδιά μας είναι πολλαπλά κ εξαιρετικής σημασίας. Είναι ηθική υποχρέωση να σταθούμε δίπλα στους εργαζόμενους που επί μήνες προσφέρουν σε μας και τα παιδιά μας, δίνοντας διάθεση κ ενέργεια όχι από το απόθεμα τους αλλά από το υστέρημά τους.

Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε!!!».

To Top