ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστροφή στο γήπεδο με το βλέμμα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Επιστροφή στο γήπεδο με το βλέμμα στον ΠΑΣ Γιάννινα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη.

Η κιτρινόμαυρη ομάδα θα επιστρέψει σήμερα στις προπονήσεις, προκειμένου να ξεκινήσει η προετοιμασία για το κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, εντός έδρας.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο Νέο Ρύσιο. Να σημειωθεί ότι ο Άρης θα δώσει το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι εντός έδρας με τους Γιαννιώτες, ενώ στη συνέχεια είναι το παιχνίδι πάλι στο γήπεδο Χαριλάου με τον Ατρόμητο.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Επιστροφή στο γήπεδο, με το βλέμμα στον Ολυμπιακό

Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι παίκτες του Άρη, μετά το χθεσινό ρεπό για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους, ενόψει του προημιτελικού της Παρασκευής (17/02, 15:45, ΕΡΤ3) με τον Ολυμπιακό, για το Κύπελλο Ελλάδας. 

Οι “κίτρινοι” θα αγωνιστούν και πάλι με τα γνωστά προβλήματα, που τους ταλαιπωρούν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Οι Βασίλης Καββαδάς, Ίσμαελ Σανόγκο και Ρισόντ Πακ δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι με την ομάδα του Πειραιά, κάτι που σημαίνει ότι διαθέσιμοι ψηλοί θα είναι και πάλι οι Σέβεζ Γκούντγουιν, Βασίλης Χρηστίδη και Νόα Χόρκλερ.

Ο Άρης θα προπονηθεί σήμερα και αύριο στο “Nick Galis Hall” και την Πέμπτη το πρωί θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο. Το μεσημέρι της ίδιας μέρας θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση στο κλειστό “Δύο Αοράκια”, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία του. 

ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Επιστροφή στο γήπεδο, με το βλέμμα στον ΠΑΟΚ

Ο Άρης επιστρέφει σήμερα στις προπονήσεις για να ξεκινήσει την προετοιμασία του, ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ, έχοντας το βλέμμα στραμμένο σε τραυματίες και ασθενείς.

Οι «κίτρινοι» μπαίνουν στο γήπεδο και ο Γιάννης Καστρίτης περιμένει τα νεότερα από το «μέτωπο» των παικτών, που αντιμετώπισαν προβλήματα. Ο Τζανόντ Νότε (στομαχικές διαταραχές), ο Σεβέζ Γκούντγουιν (ενοχλήσεις στον προσαγωγό) και ο Σταύρος Σχίζας (διάσειση) είναι αυτοί που δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον Παναθηναϊκό και αναμένεται σταδιακά να ανεβάσουν ρυθμούς, ώστε να είναι έτοιμοι για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον συμπολίτη.

ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Επιστροφή στο γήπεδο με το βλέμμα στον Κολοσσό

Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα το απόγευμα οι παίκτες του Άρη για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους, ενόψει του εντός έδρας παιχνιδιού με τον Κολοσσό, το οποίο θα διεξαχθεί, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, για τη 10η αγωνιστική της Basket League και τελευταίας για το 2022.

Οι «κίτρινοι» έχουν αρκετές μέρες στη διάθεσή τους να προετοιμαστούν για το παιχνίδι με την ομάδα της Ρόδου, γνωρίζοντας ότι οι προπονήσεις θα διακοπούν εκ νέου για το Ολ σταρ γκέιμ (17-18 Δεκεμβρίου). Το θετικό είναι ότι ο Τζος Χάγκινς θα έχει την ευκαιρία να ανεβάσει ρυθμούς και να παρουσιαστεί έτοιμος στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, ενώ οι παίκτες, που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμού θα μπορέσουν να τα ξεπεράσουν πλήρως.

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επιστροφή στο γήπεδο με το βλέμμα στον Ατρόμητο

Μετά το ρεπό της Κυριακής, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Άρη.

Όπως ενημέρωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ: “Η προπόνηση ήταν απογευματινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με τον Ατρόμητο στο Κλεάνθης Βικελίδης (14/04, 19:00), στο πλαίσιο της 28ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Αύριο, Τρίτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει μεσημεριανή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου»”.

To Top