ΕΠΣΜ: Αναβολή των πρωταθλημάτων ανδρών και υποδομών

Η ΕΠΣΜ ανακοίνωσε την αναστολή των πρωταθλημάτων ανδρών και υποδομών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ όλοι οι προγραμματισμένοι αγώνες του Σαββατοκύριακου 14 – 15 Μαρτίου 2020 των πρωταθλημάτων Ανδρών και Υποδομών (Κ 13 έως Κ 17), σε εφαρμογή των μέτρων που έχουν εξαγγελθεί για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Επιπλέον, ενημερώνουμε τα σωματεία της δύναμής μας ότι οι δημοτικές αρχές της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης αποφάσισαν να λάβουν έκτακτα μέτρα και ανέστειλαν τη λειτουργία των αθλητικών τους εγκαταστάσεων, για την απολύμανση των κοινόχρηστων χώρων.

Η ΕΠΣ Μακεδονίας θα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τις δημοτικές αρχές και τους αρμόδιους φορείς, θα επανεκτιμήσει την κατάσταση και θα επανέλθει με νέα απόφαση σχετικά με τον προγραμματισμό των αγώνων σε όλες τις κατηγορίες και την εξέλιξη των πρωταθλημάτων Ανδρών και Υποδομών.

Γίνεται έκκληση από την ΕΠΣ Μακεδονίας να προχωρήσουν όλοι οι αρμόδιοι φορείς σε άμεση απολύμανση όλων των κοινόχρηστων χώρων σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις, προκειμένου να συμβάλουμε όλοι μαζί στην ανακοπή εξάπλωσης του ιού.

To Top