Ζήτησε… συναινετικό διαζύγιο ο Κύργιας! Αγωνία και για Μανιά

Μανιάς και Κύργιας είχαν διαμηνύσει ουκ ολίγες φορές ότι θα κάνουν υπομονή μερικές μέρες, μέχρι να δουν πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στον Άρη. Ο δεύτερος είχε εδώ και μήνες δικαίωμα προσφυγής, ο δεύτερος το απέκτησε μετά την 1η Ιουνίου έχοντας πληρωθεί σχεδόν το 80% του συμβολαίου του.

Ο Μιχάλης Κύργιας που ενημέρωσε χθες τη διοίκηση του Άρη, ότι δεν έχει διάθεση να περιμένει άλλο τον Άρη και ζήτησε να μείνει ελεύθερος, μπροστά στις συνεχείς αναβολές από Μάιο, Ιούνιο κ.ο.κ.

Παρά την προσπάθεια τω διοικούντων να τον μεταπείσουν, ο 24χρονος αμυντικός ήταν ανένδοτος, επιμένοντας ότι επιθυμεί συναινετικό διαζύγιο: δηλαδή την ελευθερία του, χωρίς να μπει στη διαδικασία της προσφυγής.

Μάλιστα άφησε να εννοηθεί ότι είναι διατεθειμένος να χαρίσει και ένα ποσό από αυτά που έχει λαμβάνειν προκειμένου να μείνει ελεύθερος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κύργιας έχει να παίρνει περίπου 50.000 ευρώ, μια και εισέπραξε, όπως πολλοί άλλοι ελάχιστα χρήματα φέτος (π.χ. περίπου 10.000 ευρώ). Τις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνει το τελικό ραντεβού διοίκησης-ατζέντη του παίκτη για να συζητήσουν το κομμάτι του συμβιβασμού και της λύσης του συμβολαίου.

Στην ίδια συνάντηση αναμένεται να συζητηθεί και το θέμα του Μανιά (έχουν τον ίδιο ατζέντη), στο οποίο η αγωνία κορυφώνεται, μια και ενδεχόμενη απώλεια του, θα σημάνει απώλεια και της προοπτικής ενός γενναίου ποσού στα… άδεια ταμεία του συλλόγου!

To Top