Το τετ α τετ για τα τηλεοπτικά και οι φήμες για συμφωνία… “χρυσάφι”

Όσο περνούν οι μέρες και δεν εμφανίζονται συγκεκριμένες συμφωνίες, παρά μόνο επιθυμίες και προθέσεις, το κλίμα αβεβαιότητας παρατείνεται στον Άρη και στις τάξεις των φιλάθλων του. Στο πλαίσιο αυτό, η διοίκηση της ΠΑΕ καλείται να είναι έτοιμη στις 25 Ιουνίου, προκειμένου να παρουσιάσει το περιβόητο σχέδιο βιωσιμότητας στη Β΄ εθνική.

Και για να υπάρξει σχέδιο βιωσιμότητας, απαιτούνται χρήματα.

Στο πλαίσιο αυτό, δυο είναι οι άξονες που υπάρχουν:

1. Το θέμα των τηλεοπτικών. Η αποκάλυψη για το super deal της ΑΕΚ με τον ΟΤΕ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα αξίας 2.500.000 ευρώ, άνοιξε μια… χαραμάδα ελπίδας για τον Άρη. Οι κιτρινόμαυροι από τη στιγμή που (όπως και η ΑΕΚ) δεν έχουν ακόμη υπογράψει την κεντρική διαχείριση οφείλουν να παλέψουν και να ζητήσουν αυτά που δικαιούται βάση του brand name και της δυναμικής του συλλόγου. Ειδικά τώρα έχει «πάτημα» και μετά τα πρώτα αρνητικά μηνύματα που εισέπραξε από τις επαφές στην Αθήνα, καλείται να διεκδικήσει το μεγαλύτερο δυνατό ποσό για τα τηλεοπτικά του στη Β΄ εθνική!

Ήδη αναμένεται να γίνει ένα νέο κρίσιμο τετ α τετ στην Αθήνα με το συνδρομητικό κανάλι του ΟΤΕ, ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή συμφωνία. Οι πιο αισιόδοξες προβλέψεις “μιλούν” για ένα ποσό που θα ξεπεράσει το 1.000.000 ευρώ, αλλά εδώ είναι και θέμα τάιμινγκ, αλλά και διαπραγματευτικής ικανότητας του Άρη.

2. Εντείνονται από αρκετές κατευθύνσεις οι φήμες για μια συμφωνία… “χρυσάφι”. Πρόκειται για την γνωστή ιστορία με την “Ελληνική Χρυσός”, φήμες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί αλλά ούτε και διαψευστεί από τη διοίκηση. Από τη μια προβάλλεται η προοπτική είσπραξης ενός μεγάλου ποσού (2-2.500.000 ευρώ), από την άλλη υπάρχει το ηθικό κομμάτι και αυτό των αντιδράσεων που ενδεχομένως θα προκύψουν, εφόσον η ιστορία εξελιχθεί…

Είναι δυο σημαντικά κομμάτια στο παζλ της βιωσιμότητας του Άρη, που λογικά θα ξεκαθαρίσουν μέχρι τις 25 Ιουνίου.

To Top