ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Ζεστός” για να επιστρέψει στην Ισπανία ο Λόπεθ!

Δυο ομάδες από την Ισπανία έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να συνεργαστούν με τον Κριστιάν Λόπεθ, την ώρα που ο έμπειρος επιθετικός δείχνει “ζεστός” να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Όπως έχουμε σημειώσει σε άλλο ρεπορτάζ, Οβιέδο και Αλμπαθέτε έχουν στο μεταγραφικό τους κάδρο τον Λόπεθ και δείχνουν διατεθειμένες να κινηθούν για την απόκτησή του.  (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ),

Την ίδια ώρα, ο Ισπανός φορ αντιλαμβανόμενος ότι η επικείμενη έλευση του Κώστα Μήτρογλου και η συνολική μέχρι τώρα παρουσία του στον Άρη δεν ήταν αυτή που ήθελε ο ίδιος και η ομάδα του, οπότε θα πάει πιο πίσω στις επιλογές του Άκη Μάντζιου, δείχνει διατεθειμένος να συζητήσει την μετακίνησή του σε ομάδα της πατρίδας του, στην λογική ότι θα έχει χρόνο και ευκαιρίες στα πόδια του για να κάνει το δικό του restart.

Μέσα στις επόμενες μέρες το θέμα αναμένεται να ωριμάσει. Να μπουν στο τραπέζι οι όποιες προτάσεις υπάρχουν και στην συνέχεια ο Λόπεθ να πάρει την οριστική απόφαση για το μέλλον του. Απομένει να φανεί σε μια τέτοια εξέλιξη εάν θα αποχωρήσει ως ελεύθερος ή με την μορφή δανεισμού, μια και έχει συμβόλαιο με τον Άρη μέχρι τον Ιούνιο του 2022.

Στο σενάριο μιας αποχώρησης Λόπεθ, θα ικανοποιηθεί μια από τις δυο προϋποθέσεις για να μπει και πάλι στο παιχνίδι ο Χερόνιμο Μπαράλες, όπως σημειώνουμε σε άλλο ρεπορτάζ. (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ).

To Top